maxicep delileri :)

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:kop::kop: iki nokta bizi nelere itio degil miii:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ne o noktalar :d:

huri$

huri$

Üye
:kop::kop: iki nokta bizi nelere itio degil miii:ehe
sormaa en çoktaa i harfinde zorlaniyom bununda noktalisi var noktasizi yok bazi durumlarda buyuk yazarak hallediyoz onu ve daha birsuru harf $ var mesela ù var mesela bunlarlada idare ettigim kelimeler oluyo ama noktali o nun yerine bir$ey koyamiyoz:ehe
ben aslinda halitim bu konuda herkes yaptigi bir deliligi anlatsin dicektim olarmi :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
daha iyi olur huriş :ehe itiraf köşesi olsun anlatsın herkes yaptığı delilikleri:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
olar huris buyur senden baslayalim :kop::kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:d: başla huriş :d:

huri$

huri$

Üye
daha iyi olur huriş :ehe itiraf köşesi olsun anlatsın herkes yaptığı delilikleri:ehe

olar huris buyur senden baslayalim :kop::kop:

madem sizler olaaar dediniz ba$liyom :ehe
bak $imdi efe dogdugunda bigun bana misafirler gelecekti bebek gormeye bole dedikoducu tipler gordugum yerde selam verip saygi gosteririm ama gercek pek sevmem o zaatlari:ehe neyse geldiler yediler çaylari içtiler afiyet olsun helal olsun ba$ladilar dedikoduyaa allam kafayi yicem bende dedimki siz konu$adurun ben efeyi yatirip gelcem dedim iyi dediler ciktim odama yattim uyudum valla 1 saat uyumu$um kaltim haala sesler geliyo a$adan indim ne guzel dediler biz kalkalim artik iyi hadi kalkin dedim gittiler ne guzel yapmi$im deme arkide$ler hem gùnaha girmedim onlara katilip hemde mis gibim uykumu aldim :kop:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:kop::kop::d::d: cok iyi etmissin cok:kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2: ama erken kalkmislar ne cabuk bitmis ole dedikodulari:kop2::kop2::kop2::kop2:

huri$

huri$

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
insan kafayı yer :D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:kop::kop::kop:

huri$

huri$

Üye
ee hadi deliliklernizi anlatin sizde bakiyom kimse delilik yapmami$ eee ne i$iniz var burda oyleyse:hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
maxicepe üye olarak ilk deliliğimi yaptım :d:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
halitim okudunmu fikra bolumunden :kop:

Akıl hastanesinde bir deli öteki deli arkadaşına : “Ben bir roman yazdım, al oku bakalım beğenecek misin” demiş..ve kendisine kalınca bir kitap vermiş..Öteki deli bir hafta boyunca okumuş romanı..Sonunda arkadaşı deliye:
Maxicep.com - DELİ VE ROMAN YAZMAK XD (okuyun) - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde.
Kitabı veren deli:
- Al, demiş, ikinci cildini de oku..
Ve kalınca bir kitap daha vermiş..
Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli:
- Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde..
O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine:
- Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe daha iyilerinide okudum :ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:kop::kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:d: yokmu sağlam fıkra benimkiler hep +15 :D

izmirligenc

izmirligenc

Üye

huri$

huri$

Üye
yakinda sizi deli diye alip gotururler valla bu yaptiginiz delilik falla hergun bu konuya gelip mesaj yazmaktan daha delice bi$ey olabilemez:kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt