tahir dedeye gitmeden banla dedim yapmadı:ağlarım: 5 yıldır girmiyorsa değişiliyormuş 5 yıl mı:oha:
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: tahir dedeye gitmeden banla dedim yapmadı 5 yıldır girmiyorsa değişiliyormuş Genişletmek için tıkla ... 5 yıl mı
-Akıncı' Alıntı: tahir dedeye gitmeden banla dedim yapmadı 5 yıldır girmiyorsa değişiliyormuş Genişletmek için tıkla ... 5 yıl mı
Akıncı Üye achambo' Alıntı: 5 yıl mı Genişletmek için tıkla ... öyle dedilerdi ben 5 yıl girmesem kimseye vermezler
achambo' Alıntı: 5 yıl mı Genişletmek için tıkla ... öyle dedilerdi ben 5 yıl girmesem kimseye vermezler
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: öyle dedilerdi ben 5 yıl girmesem kimseye vermezler Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte bırakalım maxicebi 5 yıl sonra geri dönelim hesaplar ne alemde diye
-Akıncı' Alıntı: öyle dedilerdi ben 5 yıl girmesem kimseye vermezler Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte bırakalım maxicebi 5 yıl sonra geri dönelim hesaplar ne alemde diye
Akıncı Üye achambo' Alıntı: ne güzel işte bırakalım maxicebi 5 yıl sonra geri dönelim hesaplar ne alemde diye Genişletmek için tıkla ... burak o zamana kadar admin olur
achambo' Alıntı: ne güzel işte bırakalım maxicebi 5 yıl sonra geri dönelim hesaplar ne alemde diye Genişletmek için tıkla ... burak o zamana kadar admin olur
Akıncı Üye BYFECI' Alıntı: İsmail in banı bitmedi mi daha görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... hayırsız o pm atar insan
BYFECI' Alıntı: İsmail in banı bitmedi mi daha görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... hayırsız o pm atar insan
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: burak o zamana kadar admin olur Genişletmek için tıkla ... olmazsa ben semih değilim
-Akıncı' Alıntı: burak o zamana kadar admin olur Genişletmek için tıkla ... olmazsa ben semih değilim
BYFECI Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: hayırsız o pm atar insan Genişletmek için tıkla ... Durmadan ban atıp artistlik yapıyor İsmail candır can
-Akıncı' Alıntı: hayırsız o pm atar insan Genişletmek için tıkla ... Durmadan ban atıp artistlik yapıyor İsmail candır can
Akıncı Üye achambo' Alıntı: olmazsa ben semih değilim Genişletmek için tıkla ... BYFECI' Alıntı: Durmadan ban atıp artistlik yapıyor İsmail candır can Genişletmek için tıkla ... can olması canda artistliği gelsin gösterecem
achambo' Alıntı: olmazsa ben semih değilim Genişletmek için tıkla ... BYFECI' Alıntı: Durmadan ban atıp artistlik yapıyor İsmail candır can Genişletmek için tıkla ... can olması canda artistliği gelsin gösterecem
BYFECI Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: can olması canda artistliği gelsin gösterecem Genişletmek için tıkla ... Kap bir tane sopa bendede makinalı var gelsin bitirelim şu işi..
-Akıncı' Alıntı: can olması canda artistliği gelsin gösterecem Genişletmek için tıkla ... Kap bir tane sopa bendede makinalı var gelsin bitirelim şu işi..
BYFECI Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: Eyvalla yeğen Genişletmek için tıkla ... Ne demek dayı Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Baş patronsun sen.
.TremmerT.' Alıntı: Eyvalla yeğen Genişletmek için tıkla ... Ne demek dayı Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Baş patronsun sen.
BYFECI Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: Güzel yakalamışsın vesselam Genişletmek için tıkla ... Neyi dayı