Maxicep.com Ilk Açıldığı Zaman

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
ılk 10 lım pekı??wan-attra gokhan fılan mı??

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 7 2006, 07&#58;18 PM) [post=247649]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ılk 10 lım pekı??wan-attra gokhan fılan mı??
[/b][/quote]

Gökhan ile van_hoijdonk MaxiCep&#39;in ilk açıldıkları zaman gelmişlerdi..

Mobiletechtr.com zamanından hatırladıklarım, bir tek swedeniz var buradan. Negative vardı, e o zaten olacak site admini..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Mobile_Mania da hatırlıyorum , ben yoktum gerçi

a21a

a21a

Emekli Yönetici
mobiletectr iken üye oldum. sonra site kapandı.. açıldı tekrar üye oldum. açıldığından bir kaç gün sonra

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İnşallah MaxiCep Kapanmıyacak

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 7 2006, 10&#58;27 PM) [post=247782]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İnşallah MaxiCep Kapanmıyacak
[/b][/quote]
kapanmaz bence o zaman bazı nedenler vardı şimdi maxicep in önünde hiçbir engel yok

RockFord Fosgate

Üye
ınsallah kapanmaz&#33;&#33;&#33;

POWER

POWER

Üye
kaptmazlar kapatamazlar zaten.biz burda neciyiz neyiz seversek birdefa severiz.

PHI

PHI

Üye
ilk zamanlar yani mobiletechtr iken php nuke kuruluydu
arşiv yine piyasanın en sağlam arşiviydi

sonra bi site ile birleşti-keşke birleşilmeseydi-
o site ozana yamuk yaptı
ve www.maxicep.com bu sayede doğmuş oldu

ve piyasanın en sağlam arşivine sahip şu anda

seni seviyorum maxicep

her ne kadar sürekli girip mesaj yazmasam da

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 6 2006, 04&#58;18 PM) [post=246629]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
buda mobiletectr maxicep in atası ilk açıldığı zaman

[/b][/quote]
Of of özledim ya o zamanlar da güzeldi site bütün forumlar öyleydi dizayn olarak

Eski üyelerdeniz tabi eski nickim Cadavra&#39;ydı galiba hatırlamıyorum

amedian

amedian

Üye
yeni oldugum için bilmiyorum tabi bu arada attra, van, swedeniz, negative bayaa eski uyelermiş en cok msj listesindeler

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Jan 23 2006, 05&#58;24 PM) [post=260733]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yeni oldugum için bilmiyorum tabi bu arada attra, van, swedeniz, negative bayaa eski uyelermiş en cok msj listesindeler
[/b][/quote]
(negative) maxicep i o kurdu

Shadowman07

Shadowman07

Üye
herşeyin bi ilki vardır ama sitemizin sonu daha önemli ve şu an süper bir boyuta geldik..

serseri32

serseri32

Üye
ben bu sitenin en eski üyelerinden biriyim tabi o zamanlar adı maxicep değildi.başka bir adı wardı ama kusura bakmayın şimdi unuttum adını....hatırlayan warmı?

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(juniouremre &#064; Jan 30 2006, 06&#58;42 PM) [post=267512]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
herşeyin bi ilki vardır ama sitemizin sonu daha önemli ve şu an süper bir boyuta geldik..
[/b][/quote]

Gokhan43

Gokhan43

Üye
<div class='quotetop'>(serseri32 &#064; Jan 30 2006, 06&#58;46 PM) [post=267514]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben bu sitenin en eski üyelerinden biriyim tabi o zamanlar adı maxicep değildi.başka bir adı wardı ama kusura bakmayın şimdi unuttum adını....hatırlayan warmı?
[/b][/quote]

Mobiltechtr&#39;den bahsediyorsun sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt