pazarlık payı var mı hocam? "pazarlık sünnettir" yazısını göremedim. umarım vardır. muhabbet kuşu ile takas düşünür müsün hocam 2014 model boyasız?SATILIK HESAP
Özellikler
- 404 mesaj
- 38 konu
- 120 beğeni
- Jus7ice gibi havalı bir nick
14 Mayıs 2015 kayıt tarihi
Paypal ile ödeme yapılır, sultan papağanı ile takas olunur.
pardon başlığı okumamışım![]()
Şahinle takas olur mu?SATILIK HESAP
Özellikler
- 404 mesaj
- 38 konu
- 120 beğeni
- Jus7ice gibi havalı bir nick
14 Mayıs 2015 kayıt tarihi
Paypal ile ödeme yapılır, sultan papağanı ile takas olunur.
pardon başlığı okumamışım![]()
pazarlık payı var mı hocam? "pazarlık sünnettir" yazısını göremedim. umarım vardır. muhabbet kuşu ile takas düşünür müsün hocam 2014 model boyasız?
Şahinle takas olur mu?
2013 model var ama az miktarda güneş yanigi var hocam. sorun olur mu?Hocam muhabbet kuşu düşünmüyorum hint bülbüllerim var pazarlık payı içindedir
Kuş olanla olur hocam
2013 model var ama az miktarda güneş yanigi var hocam. sorun olur mu?
muhabbet kuşu hocamŞahin mi hocam?

nani, persie ve bir miktar paraEvet şimdi merak ettiğim konu, 4/1'ini bünyesinde barındıran hesabımı satıyorum. Alayım açık arttırmaları![]()

hayırlı olsunEvet şimdi merak ettiğim konu, 4/1'ini bünyesinde barındıran hesabımı satıyorum. Alayım açık arttırmaları![]()
Hiç cazip gelmedinani, persie ve bir miktar para![]()

muhabbet kuşu hocam![]()
Teşekkür ederim.hayırlı olsun
Evet şimdi merak ettiğim konu, 4/1'ini bünyesinde barındıran hesabımı satıyorum. Alayım açık arttırmaları![]()
Serçe olmaz mı hocam? Farkı öderim.Hocam muhabbet kuşu düşünmüyorum lakin şahin* olursa anlaşabiliriz
Şahin bkz.: yırtıcı bir kuş türü

Serçe olmaz mı hocam? Farkı öderim.![]()
Gizemli olmak daha güzel değil miVay doğuş abi bot değilmiş
@Dogus Pertez Abi sen site bilmemneyi değilmiydin ne ara Admin oldun ? Hatırladım Genel Yayın bilmemneyiydin![]()