maxicep cepten ulaşım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
maxicep cepten ulaşım
telefonumun modeli s8530 ve foruma çok rahat giriyorum ama sorun şuki ne yorum nede ö.m atabiliyorum yazma kısmı pasif durumda acaba bir çözüm yoolu varmı yada mobil site ne zaman olacak

.BlueTR

.BlueTR

Üye
telefonumun modeli s8530 ve foruma çok rahat giriyorum ama sorun şuki ne yorum nede ö.m atabiliyorum yazma kısmı pasif durumda acaba bir çözüm yoolu varmı yada mobil site ne zaman olacak
Boltla gir ben herşeyi yapıyom resim bile yükleyebiliyom.S8530 WAVE II BOLT İNDİR:

Starsley

En iyisi uç browser paylaşım bile yapabiliyorsun herşeyi hemde tam ekran

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
En iyisi uç browser paylaşım bile yapabiliyorsun herşeyi hemde tam ekran
sen nasıl kullanıyorsun anlamadım gitti bende kullanmak istiyorum ama gıcık oldum bir şeye ondan kullanmıyorum.
1. si üstteki ana sayfa, profiliniz, şikayet listesi, vs vs onlar görünmüyor beyaz oldukları için.
2. si bildirimlerim görünmüyor

Mert

Mert

Üye
iPod dan yorum atamıyorum ben. Yorum kutusuna tıklıyorum klavye hemen gelip kayboluyor:hmmm

Starsley

Abi önce ayarlara dan network e girip wap yerine web yap daha sonra gir hepsinin görünmesi lazım ben öyle yaparak kullanıyorum istatisliklerden tut heryere rahatlıkla giriyorum.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bana blot molt işlemez sevmiyorum ve gereksiz orjinali olacaka

Ozan

Ozan

Admin
Mobil sürüm ile tüm bu sıkıntıları aşmış olacağız bu ay çalışmaları bitiriyoruz..

Starsley

inş bir an önce gelir sizede kolay gelsin bu arada

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Mobil sürüm ile tüm bu sıkıntıları aşmış olacağız bu ay çalışmaları bitiriyoruz..
Abi valla helal olsun nerdeyse hiçbir sitede olmayan mobil sürümü bizlere getiriyorsunuz...:heyo::heyo:

zaza

zaza

Üye
sen nasıl kullanıyorsun anlamadım gitti bende kullanmak istiyorum ama gıcık oldum bir şeye ondan kullanmıyorum.
1. si üstteki ana sayfa, profiliniz, şikayet listesi, vs vs onlar görünmüyor beyaz oldukları için.
2. si bildirimlerim görünmüyor
ayarları boşuna eklemediler 7.5 yada 7.6 versiyonu nu yükle setting - preferences - 2 defa sağ tarafa tıkla network bölümüne geçince altta 2. sırada user agent(UA) var ona tıkla en altta opera diye bir seçenek var zaten onu seçtinmi tamamdır:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ucweb forever:D

zaza

zaza

Üye
opera mobile 10.1 de güzel ama cep versiyonuna geçince tıklamadığım tüm linkleri otomatik hazır ve açılmış bırakıyor ben bi saat aşağıya gelene kadar illa o ayrıntıları görmek zorundamıyım:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Opera mobile kullan, sıkıntı yaşamazsın :oke:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
abi opera mobile de sorun var bende internete bağlanmıyor diğer internetli uygulamalarda çatır çatır kullanıyorum sorun var diyo

quad4core

quad4core

Üye
opera mini den yorum yazabiliyosun opera kullan

buketcik

buketcik

Üye
çok iyi olur keşke öyle bişey olsa.mobil maxi gibi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
İnşallah en kısa sürede MaxiMobile miz açılır :)

buketcik

buketcik

Üye
inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt