Boltla gir ben herşeyi yapıyom resim bile yükleyebiliyom.S8530 WAVE II BOLT İNDİR:telefonumun modeli s8530 ve foruma çok rahat giriyorum ama sorun şuki ne yorum nede ö.m atabiliyorum yazma kısmı pasif durumda acaba bir çözüm yoolu varmı yada mobil site ne zaman olacak
sen nasıl kullanıyorsun anlamadım gitti bende kullanmak istiyorum ama gıcık oldum bir şeye ondan kullanmıyorum.En iyisi uç browser paylaşım bile yapabiliyorsun herşeyi hemde tam ekran
Abi valla helal olsun nerdeyse hiçbir sitede olmayan mobil sürümü bizlere getiriyorsunuz...Mobil sürüm ile tüm bu sıkıntıları aşmış olacağız bu ay çalışmaları bitiriyoruz..

ayarları boşuna eklemediler 7.5 yada 7.6 versiyonu nu yükle setting - preferences - 2 defa sağ tarafa tıkla network bölümüne geçince altta 2. sırada user agent(UA) var ona tıkla en altta opera diye bir seçenek var zaten onu seçtinmi tamamdırsen nasıl kullanıyorsun anlamadım gitti bende kullanmak istiyorum ama gıcık oldum bir şeye ondan kullanmıyorum.
1. si üstteki ana sayfa, profiliniz, şikayet listesi, vs vs onlar görünmüyor beyaz oldukları için.
2. si bildirimlerim görünmüyor

opera mobile 10.1 de güzel ama cep versiyonuna geçince tıklamadığım tüm linkleri otomatik hazır ve açılmış bırakıyor ben bi saat aşağıya gelene kadar illa o ayrıntıları görmek zorundamıyımUcweb forever![]()

Mobil sürüm ile tüm bu sıkıntıları aşmış olacağız bu ay çalışmaları bitiriyoruz..