maxicep cepte açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djoz-

djoz-

Üye
    Konu Sahibi
maxicep cepte açılmıyor
önceleri problem yoktu, son birkaç gündür maxicep.com cepte açılmıyor, açılsa bile forumdaki konular açılmıyor.. Boş ve beyaz bir sayfa çıkıyor sadece..

Telefonumdaki farklı browserlarla denedim (opera mini, bolt, telefonun kendi tarayıcısı) arkadaşlarımın telefonlarıyla da denedim, hatta farklı operatörlerle bile.. ama sonuç aynı.. cep sitesine cepten giremiyoruz hiç birimiz.. :(

şu an PCden giriyorum her şey düzgün, cepte yine yok..

Ozan

Ozan

Admin
Telefon nedir sizin ve arkadasınızın denediginiz ..

Site, şahsen benim kullandıgım cep telefonlarında sorunsuz açılmakta ayrıca dünün site istatistiklerine baktıgımda bir gariplik göremiyorum, dün 3000 civarında farklı kişi cep telefonlarından sitemizi ziyaret etmiş.

aryscat

aryscat

Üye
Ilk girdiğinde açmıyor. Beyaz ekran gelince yenile açılır... Benim şu an yaptığım gibi.

haltie

haltie

Üye
ben cepten girdiğimde böyle bir sorunla karşılaşmadım opera.

Da®kness

Da®kness

Üye
Beyaz ekran bendede çıkıyor. Direk giriş yapamıyorum. Ne hikmettir anlamadım. önce google da arattırıyorun 'maxicep' yazıp. Çıkan sonuçlardan girebiliyorum :D

ibrahim

Üye
Bende telefondan arasıra giriyorum şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sabahtan akşama kadar cepten giriyorum opera mini 4.2 sürümü ile hiçbir sorun yok ....

kinger1905

kinger1905

Üye
Ben de cepten siteye giris yapiorum ama hicbir sorunla karsilasmiorum. Zaten sitenin adi MAXICEP , cepten giremeseydik ne anlami kalirdi.

Ozan

Ozan

Admin
2010 yılının ilk aylarında, cep telefonundan girenlere özel reklamsız ve daha basit(lite) tasarımlı bir mobil / cep telefonu teması ile cepten giren ziyaretçilerimize erişim sağlayacagiz. Bu temada, grafiksel ağırlık olmayacak bu yüzden opera mini de grafikleri engelleyerek bile girmenize gerek kalmayacaktır.

Bu güzel haberi de simdiden belirteyim ..

djoz-

djoz-

Üye
    Konu Sahibi
Ben 6210 ve 3110da denedim.. arkadaşlarımınkiler ikisi de N79..
tarayıcılar opera mini 4.2, 5, 10, bolt, telefonların kendi browserı..
operatörler turkcell, avea, ttnet (wireless) :( ...

edit:

Da®kness çok teşekkürler.. senin yöntem işe yaradı.. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ozan abi iyi söylüyorsun ama şu anki rahatlığın bozulmasını bizzat istemiyorum :) Opera ile giren bilir çok rahat bir kullanımı var ve resimleri gösteriyor ... Ayrıca ekran faresi de var direkt olarak linke gitmiyor ... Bence bu özelliği isteyen kullansın :islik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone dan hiçbir sorun yaşamadım..

Godfather

Godfather

Üye
kardeş sorun sende daha 3 saat öncemi ne girdim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben yıllardır cepten giriyorum n73 ile bütün tarayıcılarla hiçbir sorun yaşamadım

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Bende Boyut Çok Fazla Diyor ( Ona benzer bisey hafiza dolu mu ne diyo:) )

Telefon hafizasindanmi anlamadım ama bos alan 2.8 mb'tı (zaten herseyi bosaltınca ööyle oluyo.)

Arkadasın 5130 onuun daha fazla ondada denedim olmadı.

wap'larda calısmıyo galiba.

(Anasayfa acılmıo sadece ,konular acılıyo.)

Ozan

Ozan

Admin
Bende Boyut Çok Fazla Diyor ( Ona benzer bisey hafiza dolu mu ne diyo:) )

Telefon hafizasindanmi anlamadım ama bos alan 2.8 mb'tı (zaten herseyi bosaltınca ööyle oluyo.)

Arkadasın 5130 onuun daha fazla ondada denedim olmadı.

wap'larda calısmıyo galiba.

(Anasayfa acılmıo sadece ,konular acılıyo.)
Telefonun önbellegi güçlü olmalı ana sayfa için ..

Eğer ana sayfa açılmıyorsa adrese www.maxicep.com/forum/ yazarak direkt foruma girin ..

kanas76

Üye
bendede girmiyor bazen

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yeni üye olarak her gün girmeye çalışıyorsunuz ama olmuyor değil mi ?:) Arkadaşlar opera mini'nin 3 sürümü ile , bolt web browser , ucweb bütün sürümler , skyfire vs vs hepsi ile denedim hiçbir sorun yok ... Olsa ben burda olamazdım :)

Emir

Emir

Üye
Sorunsuz giriyorum ben :D opera mininin en son sürümü ile ama senin sorunun cep telefonundan ola bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt