Maxicep Büyük Analog Saat (Widget olarak)

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
:D :D kardeşler neyi anlamıyorum biliyormusunuz yaa :D :D keşke şu beğenmeyen, karlayan insanlar bunlardan bir tanesini kendileri yapsa da bizde görsek :D :D ama nerdeeeee :D :D nextman kardeşim eline koluna sağlık.. çok çok güzel olmuş:D başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum :D

çok büyütüyosun dostum ben beğenmedim dedim sadece indirenler indirsin eğer sözlerin banaysa.emin ol telefonda istediğin herşeyin yapılma imkanı var gereken dosyaları bulman yeterli bu işlerle çok uğraştım zamanında benim için zor birolay değil ama size göre olabilir

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
HA ŞUNU DA belirtmek de fayda var...gerçekten arkadaşların bişeyler yapıp ya da biryerlerden temin edip bizimle paylaşmalarını takdir ediyorum..telefonumda ki program,oyun vs %90 oranında bu siteden temin ettim...tekrar teşekkür ediyorum..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HA ŞUNU DA belirtmek de fayda var...gerçekten arkadaşların bişeyler yapıp ya da biryerlerden temin edip bizimle paylaşmalarını takdir ediyorum..telefonumda ki program,oyun vs %90 oranında bu siteden temin ettim...tekrar teşekkür ediyorum..

:rica:

cengizx1

cengizx1

Üye
guzel paylasım belle geldıgınde symbıanın telefonları esıt olcak bı kısmı tabıkı :)

volkangani

Üye
S.a arkadaslar :)) Ya ben bu belle yi yükledim telefonuma..Telefonum nokia 5250 işin içinden cıkamadıgım bir sorunum var.daha dogrusu sorun sayılmaz ama yapamadım..Bu masaüstündeki widget benım cok küçük..koyulan resimden daha küçük..bunu nasıl büyültebilirim? :) İlgilenen arkadaslara şimdiden teşekkür ederim..:)

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk: çok güzel olmuş çalışmalarınızn devamını beklerim

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
çok güzel teşekkür ederim. bu widgeti nasıl yaptığını kısaca açıklarmısın bende bu işe girmeyi düşünüyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:tşk: çok güzel olmuş çalışmalarınızn devamını beklerim

Teşekkür ederim arkadaşım sağolasın,elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum

çok güzel teşekkür ederim. bu widgeti nasıl yaptığını kısaca açıklarmısın bende bu işe girmeyi düşünüyorum

Tabiki ne demek.Yaptığım iş çok basit aslında her uygulamanın olduğu gibi bu uygulamanın da mif dosyası var onu editliyorum.

AHMED...

AHMED...

Üye
on numara olmus emeğine sağlık

marsoy

marsoy

Üye
tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt