Maxicep Büyük Analog Saat (Widget olarak)

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep Büyük Analog Saat (Widget olarak)
Arkadaşlar Devamı gelicek alıntı değildir şimdiden teşekkürler.N8 belle'de denenmiştir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: marsoy, bkurtulus, yutkun ve 8 diğerleri

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Cok tesekkurler sizden cok umutluyum ve daha cok calismalarinizi bekliyoruz.:good:

• Beğen
Tepkiler: mkahya

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk: güzelmiş

MrUlutaş

MrUlutaş

Üye
:tşk: çok güzel olmuş.

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Kardeşim birde dijital saat widgetinin saat ve dakıka kısmının aynı kalınlıkta olan programını paylasabilirmisiniz saygılar..

Purgatory-

Purgatory-

Üye
kullandığınız tema nedir:) çalışmalarınızin devamını dilerim oldukça başarılı

mmb7982

mmb7982

Üye
güzel paylaşım.

konu ile alakalı değil ama klasik dijital saati büyütmek mümkünmüdür acaba?android vari şöyle koca bi dijital saat ve altındada okunabilir tarih olan.

valent

valent

Üye
:tşk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cok tesekkurler sizden cok umutluyum ve daha cok calismalarinizi bekliyoruz.:good:

Teşekkürler üstadım elimden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışıyorum

----------Eklendi @ 08:25:10 ---------- Yazıldı @ 08:23:33 ----------

Kardeşim birde dijital saat widgetinin saat ve dakıka kısmının aynı kalınlıkta olan programını paylasabilirmisiniz saygılar..

Tabiki arkadaşım yanlız font değişikliği yapmanda sorununu giderecektir yanlız cfw kullanmn şartıyla tabi.

----------Eklendi @ 08:27:06 ---------- Yazıldı @ 08:25:10 ----------

kullandığınız tema nedir:) çalışmalarınızin devamını dilerim oldukça başarılı

Kullandığım tema life pro ovi temasıdır.Teşekkürler.

----------Eklendi @ 08:27:39 ---------- Yazıldı @ 08:27:06 ----------

:rica:

----------Eklendi @ 08:30:00 ---------- Yazıldı @ 08:27:39 ----------

güzel paylaşım.

konu ile alakalı değil ama klasik dijital saati büyütmek mümkünmüdür acaba?android vari şöyle koca bi dijital saat ve altındada okunabilir tarih olan.

Onun üstündede çalışıyorum hava durumu ve saat aynı anda olması için

ekrem2

Üye
teşekkürler ellerine sağlık :) şu mekanik saatin küçüğünü yapabilirmisin

SilentOne

SilentOne

Üye
çok fena olmuş :D

SHS

SHS

Üye
emeğinize sağlık:good:

uribaju

uribaju

Üye
valla hiç beğenmedim daha güzel yapılabilirdi teşekkürler yinede

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:D :D kardeşler neyi anlamıyorum biliyormusunuz yaa :D :D keşke şu beğenmeyen, karlayan insanlar bunlardan bir tanesini kendileri yapsa da bizde görsek :D :D ama nerdeeeee :D :D nextman kardeşim eline koluna sağlık.. çok çok güzel olmuş:D başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
:D :D kardeşler neyi anlamıyorum biliyormusunuz yaa :D :D keşke şu beğenmeyen, karlayan insanlar bunlardan bir tanesini kendileri yapsa da bizde görsek :D :D ama nerdeeeee :D :D nextman kardeşim eline koluna sağlık.. çok çok güzel olmuş:D başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum :D
ama ben de beğenmedim :) ...ve bence beğenmemek ayrı bu uygulamayı ortaya koyan arkadaşa kırıcı sözler yazmak ayrı..bu tarz uygulama yapmak gibi konularda hiç bi fikrim yok,nasıl yapıldığını hiç bilmem ama bu beğenmediğimi nazik bir dille belirtmeme engel değil diye düşüünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
SuaT6027

SuaT6027

Üye
ama ben de beğenmedim :) ...ve bence beğenmemek ayrı bu uygulamayı ortaya koyan arkadaşa kırıcı sözler yazmak ayrı..bu tarz uygulama yapmak gibi konularda hiç bi fikrim yok,nasıl yapıldığını hiç bilmem ama bu beğenmediğimi nazik bir dille belirtmeme engel değil diye düşüünüyorum..

begenmeyen , karalayan olarak belırtmıstım zaten.. begenıp begenmemek gorecelı bır kavram.. herkes begensın herkes kursun dıye bırsey zaten mumkun degıl ama tutupta ben begenmedım bu nasıl bırsey boyle demek apayrı bırsey.. teşekkur ederım sagolun yorumlarınızdan ve nezaketınızden dolayı...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

begenmeyen , karalayan olarak belırtmıstım zaten.. begenıp begenmemek gorecelı bır kavram.. herkes begensın herkes kursun dıye bırsey zaten mumkun degıl ama tutupta ben begenmedım bu nasıl bırsey boyle demek apayrı bırsey.. teşekkur ederım sagolun yorumlarınızdan ve nezaketınızden dolayı...

Suat kardeş yorumlarınız için teşekkürler.Tabiki beğenmek , beğenmemek serbest yanlız şöle sivri uçlarda yorumlardan kaçınalım.Bence yapabilceğimiz en iyi şeydir.Sonuç itibariyle kimse bu forumun maaşlı birer çalışanı değil :D .Şimdi daha nasıl güzel yapabilirim diye tüm eleştirileri dikkate alarak çalışmalara devam.Saygılarımla :tşk:

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
serecans

serecans

Üye
süpersiniz teşekkürler

Re13eL

Re13eL

Üye
:tşk:

Üst Alt