Bana gönderebilirsin ben dağıtım yapackmıyım yoksa bir tanemi gönderecksin.Bloknot isteyen varsa vereyim
Bloknot isteyen varsa vereyim
Bir tanesi şuan geçerli olmayan 3 yol var.Hosuma gitti. Burda resimler gozukmuyor ama ben gormustum. Fazladan varsa veya nerden istiyecegimi soylerseniz memnun olurum. Simdiden tesekkurler.![]()

Bir tanesi şuan geçerli olmayan 3 yol var.
1) Bloknot ödüllü yarışmaları kazanarak Ozan'a PM atmanı yeterli. Ancak askere gitti.
2) Yöneticilerden ya da ödül kazanan herhangi birinden isteyebilirsin. Artık canları isterse gönderirler.
3) Adana'ya gidip Co-Adminimizle buluşacaksın ve bloknot isteyeceksin. Kırmaz seni![]()

1) Bloknot ödüllü yarışmaları kazanarak Ozan'a PM atmanı yeterli. Ancak askere gitti.
2) Yöneticilerden ya da ödül kazanan herhangi birinden isteyebilirsin. Artık canları isterse gönderirler.
3) Adana'ya gidip Co-Adminimizle buluşacaksın ve bloknot isteyeceksin. Kırmaz seni![]()

Adana'ya gideceğim gitmesine de seneye olacak galiba bu sene gideceğimi sanmam biletlerde amma uçuk ya otobüsle ist-adana : tek yön 65 tl
Praetoristanbul'da ikamet eden admin var mı? eğer varsa gittiğimde ziyaret edeyim de şu bloknotlardan alayım bir kaç tane![]()
mod varAnkara'da bulunan admin yok galiba![]()