Maxicep Bloknot

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
Bloknot isteyen varsa vereyim

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

ismail

ismail

Üye
izninizle bende istemekteyim :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hosuma gitti. Burda resimler gozukmuyor ama ben gormustum. Fazladan varsa veya nerden istiyecegimi soylerseniz memnun olurum. Simdiden tesekkurler. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hosuma gitti. Burda resimler gozukmuyor ama ben gormustum. Fazladan varsa veya nerden istiyecegimi soylerseniz memnun olurum. Simdiden tesekkurler. :)
Bir tanesi şuan geçerli olmayan 3 yol var.
1) Bloknot ödüllü yarışmaları kazanarak Ozan'a PM atmanı yeterli. Ancak askere gitti.
2) Yöneticilerden ya da ödül kazanan herhangi birinden isteyebilirsin. Artık canları isterse gönderirler.
3) Adana'ya gidip Co-Adminimizle buluşacaksın ve bloknot isteyeceksin. Kırmaz seni :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

1) Bloknot ödüllü yarışmaları kazanarak Ozan'a PM atmanı yeterli. Ancak askere gitti.
2) Yöneticilerden ya da ödül kazanan herhangi birinden isteyebilirsin. Artık canları isterse gönderirler.
3) Adana'ya gidip Co-Adminimizle buluşacaksın ve bloknot isteyeceksin. Kırmaz seni :ehe

Ozan abi askerden dönünce ben onu izmirde bulurum :eller:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Iııııııııııııııııh çok zormuş bankalardan geleni kullanırım :hih: :ehe

son.kral

son.kral

Üye
mobilden resimler görünmüyor :bilmm

spy ghost

spy ghost

Üye

Adana'ya gideceğim gitmesine de seneye olacak galiba bu sene gideceğimi sanmam biletlerde amma uçuk ya otobüsle ist-adana : tek yön 65 tl

Kaptan

Kaptan

Üye
Abim askerde olabilir onun yerine ben varım :) İzmir'den isteyen olursa ulaşırsa uygun bi zamanda yanıma gelip alabilir. Ödül olarak kazananlarda pm atabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:

Skysis

Üye
Çok Güzelmiş bizede yollayın :ehe

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
yarışma kazanamıyom parayla verin bari :'(

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben de istirem

Metin MF

Metin MF

Üye
istanbul'da ikamet eden admin var mı? eğer varsa gittiğimde ziyaret edeyim de şu bloknotlardan alayım bir kaç tane :ehe

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ankara'da bulunan admin yok galiba :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt