Maxicep başarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patrizio

Patrizio

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep başarısı

Konusuna denk geldim google de ararken. Bunlar neyden bahsediyor ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Adminimiz orda gerekli cevabı vermiş ;)

Trackmania

Trackmania

Üye
Adsendennn banlıydı galiba maxi.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ona küçükken klorlu su içirmişler.

Trackmania

Trackmania

Üye

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ortalık ş.siz kaynıyor. Benim geçmişte açtığım konu başlıklarını google'da aratın. Sonra tarihlere bakın. Birçok forumda hatta net aleminde cep dünyasında 1 numara olduğunu iddia eden yerlerde benim açtığım konular bulunmakta. Net dünyasında ezik çok.

Trackmania

Trackmania

Üye

Konusuna denk geldim google de ararken. Bunlar neyden bahsediyor ?

Yorumların hepsini okusaydınız keşke herşeyin bir açıklması vardır :oke:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
o konuyu webmaster nickli robot maxiyede açmıştı şikayet etmistim :hmmm

admin "ben şimdi gösteririm" diyip gitmis oraya :d:

Trackmania

Trackmania

Üye
o konuyu webmaster nickli robot maxiyede açmıştı şikayet etmistim :hmmm

admin "ben şimdi gösteririm" diyip gitmis oraya :d:

Sonuçta o web master kaynağıda gösderiyor yani doğal birşey arkadaş o konuların çekilip çekilmemesi hakkında birşey diyemes kapasın o zman rss yi .

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yüzde yüz orijinal içeriğiz diye bir iddiamız yok zaten. Kaldı ki günümüzde bu tür siteler yok bile artık. O arkadaş olayın farkında değil galiba.. Bir site Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 100 sitesi arasına giriyorsa, o site için harcanan emeğin, zamanın haddi hesabı yoktur... Bugünlere gelişimiz, başka sitelerden alınan içeriklerin değil, yıllardır yapılan çalışmanın ürünüdür.

İyi forumlar.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
burdan çalınanları söylemiyor kimseler. 2004 den beri kurulmuş özellikle telefon üzerinde bayağı ilerleme kaydetmiş tek site maxicep tir. birkaç makale için laf atıyorlar aynı makale den google den aratınca her yerde çıkıyor. birtek bizimki mi göze batmış..

Ozan

Ozan

Admin
2004 den bu yana sitenin bu hale kopya içerikle gelmis olmasının tek şartı, 2004 ve öncesinde maxicep.com dan daha büyük aynı alanda büyük sitelerin olmuş olması şartına bağlı. Ancak, değil 2004; 2011 yılında bile maxicep.com un yakın rakibi olmayıp veya aynı alanda kendinden büyüğü olmadığı için baska yerlerden kopya almıs olmak akla mantıklı gelmiyor.

Tabi gerizekalı bazı insanlar çıkıyor önce saldırı yapıyor, sonra arkasından maxicep i kopyalayarak aynı tarz siteler açıyorlar umdukları gibi başarılı olamayınca da böyle "hırsızlık" başarısı tarzında yorumlar yapabiliyorlar . (İnsan dediğin konu açılış tarih ve saatlerine bakar, google dan akıllı mı sanıyorsunuz kendinizi ki kimin üste kimin altta çıkacağını, kimin hitinin artacağını belirleyebilin)

Artık kızıyorum ...

Burak

Üye
yorumlara okudumda,

ozan abi seni ilk kez o kadar sert gördüm valla :D

:naughty:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Böyle Kazmalara Ağız Burun Dalmak Lazım :D Çamur Atıyorlar Attıkları Çamurlar İle Kendi Üstlerini Kirletiyorlar :aha:

Trackmania

Trackmania

Üye
2004 den bu yana sitenin bu hale kopya içerikle gelmis olmasının tek şartı, 2004 ve öncesinde maxicep.com dan daha büyük aynı alanda büyük sitelerin olmuş olması şartına bağlı. Ancak, değil 2004; 2011 yılında bile maxicep.com un yakın rakibi olmayıp veya aynı alanda kendinden büyüğü olmadığı için baska yerlerden kopya almıs olmak akla mantıklı gelmiyor.

Tabi gerizekalı bazı insanlar çıkıyor önce saldırı yapıyor, sonra arkasından maxicep i kopyalayarak aynı tarz siteler açıyorlar umdukları gibi başarılı olamayınca da böyle "hırsızlık" başarısı tarzında yorumlar yapabiliyorlar . (İnsan dediğin konu açılış tarih ve saatlerine bakar, google dan akıllı mı sanıyorsunuz kendinizi ki kimin üste kimin altta çıkacağını, kimin hitinin artacağını belirleyebilin)

Artık kızıyorum ...
Sinirli :aman2:
yorumlara okudumda,

ozan abi seni ilk kez o kadar sert gördüm valla :D

:naughty:
Aynen :hmmm:hmmm
Böyle Kazmalara Ağız Burun Dalmak Lazım :D Çamur Atıyorlar Attıkları Çamurlar İle Kendi Üstlerini Kirletiyorlar :aha:

bu resim açıklayıcıdır aga :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konuyu baştan aşağı inceledim, Rss ile içerik çekilmesini bilmeyen bir arkadas olmalı :) Git google ye indexlet sonra çalındı de garip :)

6 seneyi aşkın bir geçmişimiz var, bazı şahıslar bu geçmişin kopya ile, hırsızlık ile olduğunu savunmuş ... Allah bize akıl vermiş, bizi diğer varlıklardan ayıran en önemli özellik bu . Ama bazı arkadaşlar bunu kullanmasını bilmiyor olacaklar ki düşünemiyorlar ... Maxicep in bu kulvarda hiçbir rakibi yoktur ve olamaz da .

Bazı arkadaşlar Maxicep i kopyalama girişiminde bulundu ve dış görünüş olarak bunu yaptılar ama hepsi fos çıktı ... Başarı demek copy paste demek değildir, Maxicep üyeleri her paylaşımına kendi ruhunu katıyor ve bizi burada hep beraber tutan da o ruhtur ...

Bu kopyaci arkadaşlar bizim gibi olamayınca belli ki gidip orada burada bildiği 3-5 kuruşluk bilgi ile Maxicep i kotuleme girişiminde bulunmuş :) Ben yakıştırıyorum kendilerine, kendi başarısızlıklarını arka plana atmak için, beceriksiz olduklarını ört bas etmek için başarımızı lekelemeye çalışıyorlar ... :) Ama sadece çalışıyorlar, bunu asla başaramayacaklar ve yine başarısız olacaklar :)

Tavsiyem itibar etmeyin, takıntı haline getirmeyin :)

aways

aways

Üye
Yüzde yüz orijinal içeriğiz diye bir iddiamız yok zaten. Kaldı ki günümüzde bu tür siteler yok bile artık. O arkadaş olayın farkında değil galiba.. Bir site Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 100 sitesi arasına giriyorsa, o site için harcanan emeğin, zamanın haddi hesabı yoktur... Bugünlere gelişimiz, başka sitelerden alınan içeriklerin değil, yıllardır yapılan çalışmanın ürünüdür.

İyi forumlar.

Aynen Katiliyorum %100 Orjinal bi Forum Sitesi Bilen var mi Google da Aratin Konular dan Yüzlerce Sitede Var Ayni Konular Bende Forum Actim ve Ekledigim Adminler Moderatörler Nerede Hangi Sitede Yeni Bisey Bulsa Ekliyordu vs. vs. Yani ChavRash Arkadasimin Dedigi Gibi %100 Orjinal Bi Forum Bulamazsiniz MaxiCep Yillardir Var MaxiCeple Beraber Acilan veya Sonradan Acilan Sitelerden Kaci Online Suan ParmakLa Sayilacak Kadar MaxiCep Halen Online ise Basarimidir Basarisizlikmidir.??
Dipnot
; Meyve Veren Agac TasLanir... =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt