Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konusuna denk geldim google de ararken. Bunlar neyden bahsediyor ?

o konuyu webmaster nickli robot maxiyede açmıştı şikayet etmistim
admin "ben şimdi gösteririm" diyip gitmis oraya![]()
Sinirli2004 den bu yana sitenin bu hale kopya içerikle gelmis olmasının tek şartı, 2004 ve öncesinde maxicep.com dan daha büyük aynı alanda büyük sitelerin olmuş olması şartına bağlı. Ancak, değil 2004; 2011 yılında bile maxicep.com un yakın rakibi olmayıp veya aynı alanda kendinden büyüğü olmadığı için baska yerlerden kopya almıs olmak akla mantıklı gelmiyor.
Tabi gerizekalı bazı insanlar çıkıyor önce saldırı yapıyor, sonra arkasından maxicep i kopyalayarak aynı tarz siteler açıyorlar umdukları gibi başarılı olamayınca da böyle "hırsızlık" başarısı tarzında yorumlar yapabiliyorlar . (İnsan dediğin konu açılış tarih ve saatlerine bakar, google dan akıllı mı sanıyorsunuz kendinizi ki kimin üste kimin altta çıkacağını, kimin hitinin artacağını belirleyebilin)
Artık kızıyorum ...

Aynenyorumlara okudumda,
ozan abi seni ilk kez o kadar sert gördüm valla![]()
![]()

Böyle Kazmalara Ağız Burun Dalmak LazımÇamur Atıyorlar Attıkları Çamurlar İle Kendi Üstlerini Kirletiyorlar
![]()

Git google ye indexlet sonra çalındı de garip
Ben yakıştırıyorum kendilerine, kendi başarısızlıklarını arka plana atmak için, beceriksiz olduklarını ört bas etmek için başarımızı lekelemeye çalışıyorlar ...
Ama sadece çalışıyorlar, bunu asla başaramayacaklar ve yine başarısız olacaklar

Yüzde yüz orijinal içeriğiz diye bir iddiamız yok zaten. Kaldı ki günümüzde bu tür siteler yok bile artık. O arkadaş olayın farkında değil galiba.. Bir site Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 100 sitesi arasına giriyorsa, o site için harcanan emeğin, zamanın haddi hesabı yoktur... Bugünlere gelişimiz, başka sitelerden alınan içeriklerin değil, yıllardır yapılan çalışmanın ürünüdür.
İyi forumlar.