Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MAXİCEP bana yeterde artar diyenler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi
Üye
bu konu bence saçma fakat maxicep bana değil herkese yeter
Seviyorum seni
gerek yöneticileri, gerek üyeleri ile dolu dolu bir aile ortamı var burda.
bir arkadaşın isteği üzerine öylesine abone oldum ve şimdi diyorum iyiki olmuşum.
tanıdığım ilk ve tek forum olacak inşallah. geçenlerde başka bir foruma abone oldum ama ortamı görünce maxicep gözümde bin kat daha değer kazandı. hemen o forumdan kaydımı sildim ve anladım ki bana maxicep yeter de artar bile
site yöneticilerine, müdavimlerine, emektarlarına ve beni siteye abone eden arkadaşım ferdi'ye buradan canı gönülden
Seviyorum seni
gerek yöneticileri, gerek üyeleri ile dolu dolu bir aile ortamı var burda.
bir arkadaşın isteği üzerine öylesine abone oldum ve şimdi diyorum iyiki olmuşum.
tanıdığım ilk ve tek forum olacak inşallah. geçenlerde başka bir foruma abone oldum ama ortamı görünce maxicep gözümde bin kat daha değer kazandı. hemen o forumdan kaydımı sildim ve anladım ki bana maxicep yeter de artar bile
site yöneticilerine, müdavimlerine, emektarlarına ve beni siteye abone eden arkadaşım ferdi'ye buradan canı gönülden