O soruna özellikle değindim ve gidermeye çalıştım. Kendi yaptığım testlerden de başarılı geçtiEvet o sorun yeni sürümde olmuyor
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlgin ve alakan için teşekkür ederimFarklı olduğunu bilmiyordum. Linkini özelden gönderebilirsen ekleyebilirim.

Uygulama içerisinden bu seçeneği düzenleyebilirsiniz. Şu şekilde;bir rica senkronize ayarını anlık yapabilirmsin??
yeni surum gelmiş gormemisim kusura bakmaUygulama içerisinden bu seçeneği düzenleyebilirsiniz. Şu şekilde;
Sol menüyü açın Ayarlar'a tıklayın. Senkronizasyon menüsünü açın. 1 dakika'yı seçin.
Her dakika başında yapacaktır.
Senkronizasyon şarjı çok yediği için bu şekilde ayarlanmıştır.
Estağfurullah. Güle güle kullanınyeni surum gelmiş gormemisim kusura bakma

Yönetici arkadaşlardan sabitlemelerini talep ettim ancak ilgilenmiyorlar malesefTelefonu formatlamıştım ne zamandır bunu arıyordum..daha görünür bi yerlere koyabilme imkanın var mı kardeş sonuçta maxicepin çok güzel bi uygulaması..ben buldum ama başkaları çok aramasın![]()

Normal mobil sürümde nasıl kullanıyorsak MaxicepApp'de aynısını kullanıyor.sitemizin Mobil versiyonunda neden smile lar yok masaüstünde çok güzel var mobil e konulabilir mi??
MaxicepApp kullanan forum üyeleri sayımız 500'ü aştı. Hangi siteye yapacaksın özelden ulaş inceleyim bir.Böyle forum uygulaması nerden nasıl yapılıyor![]()
Derken hacıben yine normal devam edeyim![]()

yok şuanda yapmıcayacağım ilerde belki lazım olur diyeHangi siteye yapacaksın özelden ulaş inceleyim bir.
Derken hacı![]()

Lazım olursa bul beni yardımcı olurum sana benyok şuanda yapmıcayacağım ilerde belki lazım olur diye![]()

yani normalden devam ediyim uygulamaya gerek yok benceHangi siteye yapacaksın özelden ulaş inceleyim bir.
Derken hacı![]()

Tercih senin @kfahaayani normalden devam ediyim uygulamaya gerek yok bence![]()
paylaşım için sağol yinedeTercih senin @kfahaa

Güzel yorumun için sende sağ olpaylaşım için sağol yinede![]()

sende sağolGüzel yorumun için sende sağ ol![]()