Işinizi gördüyse ne mutluGerçekten güzel calısma eline saglık![]()
Güle güle kullanın
Maxicep sunucusundan indiren 22 kisi. Yorum atan...Sağolasın. Güle Güle kullangüzel calısma eline saglık![]()
![]()

İnşallah çıkar. Foruma ve üyelere destek adına yapmak gerekEline sağlık güzel olmuş, bu arada Iphone için de bu uygulamadan yapabilecek kişiler eminim aramızda vardır, Inşallah Iphone için de yaparlar.

Onu bende fark ettim. Malesef o sorunu gideremedim. Masaüstü temadan deneyebilir misin?Bir eksiğini gördüm eklenti yapamiyor![]()
Tamam bi deneyeyim. Ama masaüstü tema çok yavaş. Mobil tema hizliOnu bende fark ettim. Malesef o sorunu gideremedim. Masaüstü temadan deneyebilir misin?

Ben denedim. Yüklenmedi yine.Tamam bi deneyeyim. Ama masaüstü tema çok yavaş. Mobil tema hizli![]()

Olsa keşkeMaalesef olmuyor![]()
Ama bakarım tekrar. Onuda düzeltmeye uğraşırım 
Inşallah.Sağolasın. Güle Güle kullan
İnşallah çıkar. Foruma ve üyelere destek adına yapmak gerek![]()
Sevindim işinizi görmesineteşekkürler dostum emegıne sağlık zaten eklenti hakkım yokher türlü işimi görür

Ona oranla hafifleştirilmiş sürüm. Birde mobil tema ayarlı olduğu için reklam derdinizde yokTeşekkür ederim google in tarayıcısından giriyordum devamlı ondan hızlı geldi bana

Maxicep Telefon uygulaması - MaxiCepBenim ilk uygulamamın tarzında. Ben elimden geldiği kadar doldurmaya çalıştım. Onda teklenti eklenebiliyor mu ki?Kardeş birisi daha yapmış ama seninki kadar güzel değilMaxicep Telefon uygulaması - MaxiCep
DenemedimBenim ilk uygulamamın tarzında. Ben elimden geldiği kadar doldurmaya çalıştım. Onda teklenti eklenebiliyor mu ki?

Maxicep adına 2 ayrı seçenek var. Hangisini kullanmak istiyosan artıkDenemedim![]()