Maxicep App+ v5 (29.04.2015)

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir ekranı çekme programı olsa telefonda sorunu çeksem neyse tapatalk tan devam mecbur tarayicidan girmeyi sevmiyorum.
Maxicep App+ v3'tende girebilirsin.
Elini ekranının üzerinde ekrana temas ettirerek Sağ başından sol başına yada sol baştan sağ başına doğru sürüklersen ekran resmini çekmiş olursun

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Önceleri bende yaşadığım ve uyuz olduğum bir problem Bu uygulamada değil ama. Android 4.3 klavyesinde vardı. Patch attım ve düzelttim bu sorunu Sende ki dosya ile bendeki tabikide aynı olmaz ancak biraz araştırırsan ve yapmayı biliyorsan bu sorunun üstesinden gelebilirsin

Ne yazmam lazım al note 3 keyboard patch mi??

paylaşım için teşekkürler
uygulama guzel düşünülmüş ama tarayıcı ile aynı işlevi görüyor. yani tarayıcı zaten mevcut cihazımızda bu uygulama fazlalık olarak durmuş oluyor cihazda (kişisel görüşümdür)
kendi ara yuzunde forumu görüntülese daha hoş olur tapatalk tarzı gibi

Tepkiler: bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Yorumların hepsi iyi/kötü benim için değerlidir. Sizler değerli olduğunuz için.
Şu şekilde söyleyeyim; Maxicep App kendi içine gömülü olan tarayıcıyı kullanmakta. Bu uygulamayı açıp farklı linkler girerek internette dolaşamıyorsunuz. Sadece konu içlerinde bulunan linklere göz atabiliyorsunuz. Amaç mobilde tarayıcıyı açıp adres çubuğuna Maxicep.com yazarak girmektense, tek bir tıklama ile Maxicep Forum/Portal/Facebook gibi sayfalara ulaşmak ve Portal yada Forum'a yeni konu eklendiğinde telefona bildirim almaktır. Tabi bunu herkes yapmak zorunda diye bir zorunluluk yok Siz tarayıcıdan girmeyi seviyorsunuzdur, ama bazı arkadaşlar (konuda yorumlarıda mevcut) tarayıcı kullanmayı pek sevmiyorlar. Bende sevmediğim için, yapabiliyorken yapalım, paylaşalım kullanıcılarda faydalansın istedim.
Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim

Tepkiler: yaren_dede

anladım dostum
fakat tapatalk tarzı işlevsel birşey yapılabilirmi diye belirtmek istedim

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanın kendi arayuzunde forumu kullanıyorsun yani mobile tema gibi birde bildirimler geliyor
Hocam ama buda kendi arayuzu :/ Fiziksel tusun yanindaki secenekler butonuna basincada tarayiciyi baslat cikiyor ki oda normal tarayicinizi aciyor :/

Tepkiler: yaren_dede
Hocam ama buda kendi arayuzu :/ Fiziksel tusun yanindaki secenekler butonuna basincada tarayiciyi baslat cikiyor ki oda normal tarayicinizi aciyor :/

evet kendi arayuzunu farkettim ama kendi arayuzunde son mesajları göremedim sanırım forum anasayfasındaki mesajları alıyor.
birde abone oldugumuz konular filan görünmüyor yani favoriler neyi gösteriyor?

tapatalktan ön izleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: bLnmz ve mürteza16

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Favoriler uygulama icinden abone olduklarinizi gosterebilir

Konu dışı olacak sanki biraz ama tapatalk ın en son sürümü kaç???

Program canavar gibi ellerine saglik. ama kodlama bilmiyom dedin nasil yaptin peki uygulamayi?

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Bir site uzerinden aldiklarimi birlestirip duzenleyerek. Azcik var bilgimiz canim sifir degiliz

kinng

Üye
Eline sağiık süper olmuş