Maxicep Ankara Buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
buluşmaya katılcak olanlar cvp versin konuya

emre pm e bak

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
bence bir sürü park var kafe var otururuz yada lig a nın playoff maçları var gidelim isterseniz.......ama emin

degilim oldugundan fotoda çekeriz

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
telekom-banvit maçı son maçtı

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
o degil sakarya ordu altay istanbulspor maçlarını diyorum biri cumartesi biride pazar

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
ankaralı arkadaşlar lütfen yorusuz kalmayın yorum aatın bu iş uzatmadan artık buluşalım .........

yorumlarınız lütfen.........

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
katılım yokmu yaaa bumu kardeşilik

Haberci

Haberci

Üye
Ankaralı arkadaşlar hala bir buluşma günü ayarlıyamadılar mı? Tüm Ankaralı üyelerin her cumartesi her pazar işi mi var? Haftanın bir günü birkaç saatliğine kendinize yeni yeni arkadaşlara ayıramıyor musunuz?
Bence biran önce bu işi PM veya buradan ayarlayıp biraraya gelin çok şey kazanacağınıza inanıyorum.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya bnm projelerim war gelirdim ama iste onları halletmye calısıyom ama olursa isimi cabuk halledersem gelirim emrecix le beraber ama kesin demeyim ona gore islerim war cunku

Shadowman07

Shadowman07

Üye
biraz doğu tarafında buluşsaydınız gelirdim..

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
cvp yazmadan geçmeyin gelcekler ona göre söylesin bende ona göre liste yapiyim oky??

Caine

Caine

Üye
inşallah buluşursunuz
altay-istanbul maçını kaçırmayın bence

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
baba ya buşuşalım ankara buluşamadı bi ya...
2 saatinizi ayıramicakmısınız??

msw

msw

Üye
ANkara buluşmasına da mı gelsem acaba

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
valla gel abi

bladix

Üye
gelirim ben

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
gelcen tabi bladix ayarlasak bi buluşma kolayda kimse buluşmak istemio heralde

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
ya bu konuyu hortlatmam lazm çünkü havalar çok güzel ankarada ankara buluşmasını ypalım artık...

tofy

Üye
ee hala buluşma gerçekleşmedi mi?

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
ben diyorumki 27/05/2006 cumartesi günü buluşalım katılımcılar çok olsun ki zevkli geçsin buluşma...
bütün üyelerimiz davetlidir.maxicep için buna değer bence . ... .

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 25 2006, 01&#58;37 AM) [post=342125]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben diyorumki 27/05/2006 cumartesi günü buluşalım katılımcılar çok olsun ki zevkli geçsin buluşma...
bütün üyelerimiz davetlidir.maxicep için buna değer bence . ... .
[/b][/quote]
ulen bi buluşamadınız vallaha.hep o cepix yüzünden ben biliyom.su koyup duruyo.iş adamı sanki mübarek hep işi var

Takipçi Satın Al

Üst Alt