Finale geçmek için puanlama yapacağım ve en yüksek puan alan 7 kişi katılacak..:
@kfahaa : Fotoğraf güzel ama bence çok iyi çözünürlükte değil. Havanın kapalı olması fotoğrafa eksi yönde yansımış örneğin şu fotoğraf kadar iç açıcı değil:
Bunu sende anlamışsındır. Ancak senin resmin karanlıkta daha bir değişik kalmış.. O yüzden puanım 7/10
@mürteza16 : Resmin yeri , resim için hava çok güzel ama çektiğin yerin bir bölümünü çekmen hoş olmamış. Hepsini alman gerekirdi.. Puanım: 7,3/10
@_Shinku_ : Resim muazzam cidden güzel eleştirecek yön bulamadım. Puanım 9,7/10
@bbakkus : Odaklanmadan tuttum renge kadar herşey güzel ama yakaladığın resim ne kadar finale gider bilemem. Fotoğrafın çözünürlüğü kadar çektiğin şeyede puan veriyorum. Puanım: 7,5/10
@furkan4real : Beğendim. Ama güzel bir manzara daha iyi olabilirdi yinede Puanım: 7/10
@_YldzEneS_ : Kendi kendime resim neden yan diye soruyorum
Ama resim güzel Puanım: 7,2/10
@kemalsen1999 : Bu resimle ne yapmaya çalıştın anlamadım. Çözünürlük o kadar iyi değil ama puanım: 7,3/10
@paradox07 : Abi sen bir kareye bir mucize sığdırmaya çalışmışsın
tebrikler resmin çok güzel puanım: 9,9/10
@DarkredBlue61 : Resmini açıkcası pek beğenmedim.. Puanım: 6,7/10
@Siycey : İyiki resmini değiştirmişsin puanım: 9,5/10
@hasaneness : Kfahaa'ya dediğim gibi sendede ışık yok. Karanlık ortamda iyi poz yakalamak zordur ama sen yapabilmişsin.. Puanım 8,2/10
@lelo_salto : Beğendim Puanım: 8/10
@Ccihat67 : Güzel yerden güzel yakalama puanım: 8,3/10
@mehmettech : Senden daha iyi şeyler bekliyordum açıkcası ama burada güzel bir resim paylaşmamışsın. Puanım: 7/10
Finale Katılan 7'li:
1- @paradox07 (9,9)
2- @_Shinku_ (9,7)
3- @Siycey (9,5)
4- @Ccihat67 (8,3)
5- @hasaneness (8,2)
6- @lelo_salto (8)
7- @bbakkus (7,5)
@kfahaa
@mürteza16
@furkan4real
@_YldzEneS_