YsF_90
Üye
MaxiCep ailesine bir binbaşı daha... : )
6120c telefonumu alalı bir hafta oluyordu. ama internette ne tema, ne oyun, ne de program bulamamıştım. hiç bir forum sitesine üyeliğim veya takıntım yoktu. maxicep'le kaşılaştım. 30 nisan 2008 'de üye oldum. maxicep'in böyle sıcak bir aile ortamı olduğunu bilmiyordum. amacım sadece üye olup symbian s60 v3 bölümündeki linklerin açılmasıydı üyeliğimle. bir çok oyun, tema, program indirdim. ama bu arada farkettimki gerçekten çok hoş bir ortamı var. arkadaşlıklar çok iyi, muhabbetler güzel. amacım çıkar olmasın, benimde faydam olsun, bende bu aileye katılayım dedim. yd1992 isimli nick kullanıyordum. o nickle sizlerle bir çok paylaşımımız, sohbetimiz, arkadaşlığımız oldu. ben yd 1992 nickimi alırkende zaten sadece üye olmak için yazmıştım o nicki. ama sonra işde samimi olunca Ozan abimin sayesinde YsF_90 oldum. Ozan abime başta böyle bir sitenin kurucusu olduğu, daha sonra da nickimi değiştiği için teşekkür ediyorum. tabi sadece Ozan abime değil. bütün maxicep yönetimine, üyelerine. gerçekten çok iyi arkadaşlıklar kurdum. hala devam ediyor. hepside çok iyiler. tabi bütün maxicep üyeleri de öyle şüphem yok. ve şimdi 1000 mesajla binbaşı rütbesini alıyorum. aslında mutluyum, heyecanlıyım. gerçekten bambaşka bi duygu. bu sıcak ortam için herkese teşekkür ediyorum. ve darısı diğer arkadaşlarıma diyorum. artık binbaşı YsF_90 olarak paylaşımlara ve sohbetlere devam. TEŞEKKÜRLER MAXİCEP...