Maxicep Ailesi Lutfen Goruslerr ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Ailesi Lutfen Goruslerr ..
MAXICEP Ailesi Oncelikle Hepinize Iyi Gunler ( Aksam Okuyanlar Varsa Iyi Aksamlar )

Ben Yurt Disinda Yasiyorum O Nedenle Bildiqiniz Gibi Bilqisayar Teknolojik Aletler Oldukca Ucuz ..

Benim
HP Pavilion dv9000 Model Laptopum Var Ama Artik Verim Alamiyorum Zaten Babam Almisti HP'Yi Oldum Olasi Sevmem ..

Asiri Isinma Cokme Hep HP'deki Belli Basli Sorunlar ..

Simdi Kendime Yeni Bir Laptop Almaya Karar Verdim ..

Sizden Yardim Istiyorum ..

Laptopu Ev Icinde Kullancam Adobe PhotoShop Gibi 2 - 3 Proqram Yuklerim Fazla Yuklemem ..

Ama Guclu Ve Kaliteli Bir Laptop Almak Istiyorum Kafamdakiler .. :

Yeni Cikan Asus ZENBOOK .. Yada Toshiba'nin Satellite Modellelri ..

Siz Ne Onerirsiniz ..?

Hepinize Tesekkurler Simdiden ..

brqsalvo

brqsalvo

Üye
Fiyat aralığı ? :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Burda En Pahali Laptop Yane En Kalitelisi 1200 Euro Falandir ..

Turk Parasina Gore 1 Milyar 1500 Milyar Olabilir ..

Siz Guclu Laptoplar Onerirseniz ..? :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Eee ..?

onurince

Üye
BENDE FAZLA LAPTOPLARDAN ANLAAMAM AMA BAK Bİ ALİENWARE M11X OYUNDA OYNARSIN HEM UCUZDA !

Eger belçıkada yaşıyorsan MEDİMARKT bakmanı tavsiye ederim. Bende ordan alcam :)

FINAL1907

Üye
Şu anda alabileceğin en iyi laptop

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
y n s c n

y n s c n

Üye
monster'dan kendin topla kardesim. Gidip casper'a hp'ye para verme bence.. :oke:

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
LG al kardeşim ...

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Oneriler Icin Tesekkurler Arkadaslar ..

Onur Dostum Ilk Aklima MediaMarkt Geldi Gittim Ama Boyle Istediqimi Bulamadim Orda Bi Adam Var Bana HP Satmaya Calisiyor :)

Arkadaslar Ben Oyun Oynamam Hic Laptopta Arada PhotoShop Calismalarim Olur ..

Boyle Kaliteli Hizli Ekran Gucu Yuksek Sarji Cok Giden Sesi Cok Cikan Bi Canavar Istiyorum ..? :)

FINAL1907

Üye
hp nin envy serisine bir göz at beats audio ses sistemi var ve donanım olarakta iyidir...

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Saqolasin FINAL Dostum Ben Sadece Ses Icin Toshibanin Satellite Modellerinede Baktm Onlarda Manyak Ses Varr ..

Ben Yuksek Sesle Muzik Dinlemeyi Cok Seviyorum Sesi Boyle Duqun Hoparloru Gibi Ses Ciksin Istiyorumm ..! :)

brqsalvo

brqsalvo

Üye
bende bunun i3 lüsü var oyunları orta seviyede oynatır gerçi oyun oynamam demişsiniz ama özellikleri iyi yani bu fiyata bende var memnunum ısınma konusunda ise normal işler yaparken ısınmaz sistem gerektiren oyunlarda ısınma olur.Tasarruf modunda şarjı 6 saat yazıyor ben prize takılı oynadığım için bilemem.ben sana al demiyorum sadece gösterdim eğer alıp beğenmezsen falan hesap sorma yani genel olarak sana yeter.. :D

• Beğen

onurince

Üye
Oneriler Icin Tesekkurler Arkadaslar ..

Onur Dostum Ilk Aklima MediaMarkt Geldi Gittim Ama Boyle Istediqimi Bulamadim Orda Bi Adam Var Bana HP Satmaya Calisiyor :)

Arkadaslar Ben Oyun Oynamam Hic Laptopta Arada PhotoShop Calismalarim Olur ..

Boyle Kaliteli Hizli Ekran Gucu Yuksek Sarji Cok Giden Sesi Cok Cikan Bi Canavar Istiyorum ..? :)

:D adamlar işi çözmüş o zaman Türklerden mi ögrendiler acabaa ? :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
BrqSalvo Kardesim Zaten Onerin Diye Yardim Istedim Saqolasin ..

MSI hic Kullanmadimm Pekte Duymadim ..

Evt Oyun Oynamam Arada PhotoShop Calismalarim Var ..

Ama Yinede Sesi Hizi Isinmasi Falan Iyi Olsn Istiyorum Yazin Turkiyeye Getircem Cunku :)

brqsalvo

brqsalvo

Üye
BrqSalvo Kardesim Zaten Onerin Diye Yardim Istedim Saqolasin ..

MSI hic Kullanmadimm Pekte Duymadim ..

Evt Oyun Oynamam Arada PhotoShop Calismalarim Var ..

Ama Yinede Sesi Hizi Isinmasi Falan Iyi Olsn Istiyorum Yazin Turkiyeye Getircem Cunku :)
MSI iyi kaliteli bir markadır o konuda şüphen olmasın:oke: normalde ısınmaz oyun oynarken ısınır ben de ısındı ama kapanmadı hiç ısınmadan dolayı.Benim tavsiyem mağazadan görerek inceleyerek al bi ürünü çünkü internetten sipariş verdim 15 günde zor alabildim ürünü.evdeki hesap çarşıya uymaz derler yani burda beğenip orda beğenmeyebilirsin.. :)

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Anladimm ..

Ben Belcikada Yasiyorum Onurda Bilir Burda Laptoplar Ucuz O Yuzden Aldim Mi Cok Saqlam Olsun Istiyorum ..

Tavsiyen Uzerine Yarin MediaMarkt'a Gidip MSI Modellere Bakcam .. Tesekkurler
:good:

onurince

Üye
medimarktı seviyorum ya her şeyi deneye biliyorsun :)
Taş patlasa en kralı 1500 euro dur ama bi tane gördüm 5 bin euro gibi bişeydi :)

• Beğen
brqsalvo

brqsalvo

Üye
Tek MSİ a takılma sen orda nasıl birşey istediğini söyle onlar sana göstersinler :D ayakkabı alırmış gibi :D

onurince

Üye
hatırladıgım kadarıyla fazla msi yi yoktu media markta hani şu central station un ordakinde

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt