Maxicep Ailesi 2012 Yılında Hangi Akıllı Telefonu Tercih Ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
anketi unutmussun

Türe

Türe

Üye

Ne mübarek adam baban :) benim babam iphone4s e terfi ettirse beni gönlümde en yüksek mevkiye terfi eder yemin ederim :naughty: ama ben gene de lumia900 seçerim o ayrı :)

Fanteziye kaçarım diyorsun yani :) valla bu sefer kendisi dedi ben demedim can :kop2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben biraz fantastik adamım Süleyman :ehe valla sana kanım kaynamıştı babana daha çok kaynadı :kop2:

klongs

klongs

Üye
Htc'den One S
Nokia'dan Lumia 900
Samsung'dan Galaxy S3
Apple'dan iPhone 4s
Lg'den L7 Optimus
Blackberry'den 9900 Bold

Bunlar bana gore her markanin en iyi telefonlari oldu . İclerinden hangisi sececegime gelirsek elbette iPhone 4s ki babam sayesinde bu cihaza gecme ihtimalim var.

soyle bir babam olmadi

Metin MF

Metin MF

Üye
Nokia 5228

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Buradan devam etmeyin Şu Konudaki anketi oylayarak 2012'nin en iyi akıllı telefonunu seçelim.

klongs

klongs

Üye
bu sene s2 gotururur seneye work and travel ile amerikaya gitcem o zaman iphone 5S cikar onu alirim heralde :D

Türe

Türe

Üye
bu sene s2 gotururur seneye work and travel ile amerikaya gitcem o zaman iphone 5S cikar onu alirim heralde :D

Adam çalısıyor ya :ehe üniversitede çok çalısıp erasmusla yurtdışına amerika'ya gitmek istiyorum ya süper olur ama babam çok zararlı çıkar :D

klongs

klongs

Üye

Adam çalısıyor ya :ehe üniversitede çok çalısıp erasmusla yurtdışına amerika'ya gitmek istiyorum ya süper olur ama babam çok zararlı çıkar :D

erasmus sadece avrupa icin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Alın alın beni de :D Ben lumia isterim fazlasında gözüm yok :kop2:

aleranol

aleranol

Üye

tanıştırayım bir ara sizi Can :ehe hatta gel nüfusumuza alalım seni de :kop2:

---------- Eklendi @ 13:24:44 ---------- Yazıldı @ 13:24:13 ----------

istiyorsan seni de alırız nüfusa mehmet abi :ehe

Aaah benim babam da çok iyidir ama ben ona layık olamadım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt