gizli ortak
schumici Üye DiaBLoS™;983079' Alıntı: Eyw... Ortak. Genişletmek için tıkla ... ne demek kardeşim
Mustafa Furkan Üye NasıL Diyeceğimi BiLemiyorum.. Okulu Yeni Bitirdim.. İşsizim.. Acaba İnsan KaynakLarı Ne Tarafta? İş Başvurusu İçin KiminLe Görüşmem Gerekiyor?
NasıL Diyeceğimi BiLemiyorum.. Okulu Yeni Bitirdim.. İşsizim.. Acaba İnsan KaynakLarı Ne Tarafta? İş Başvurusu İçin KiminLe Görüşmem Gerekiyor?
Praetor Emekli Yönetici MSinaL' Alıntı: NasıL Diyeceğimi BiLemiyorum.. Okulu Yeni Bitirdim.. İşsizim.. Acaba İnsan KaynakLarı Ne Tarafta? İş Başvurusu İçin KiminLe Görüşmem Gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... İşe zaten alındınız! Türlü türlü işler genel müdürüsünüz! Odanız ilerde solda!
MSinaL' Alıntı: NasıL Diyeceğimi BiLemiyorum.. Okulu Yeni Bitirdim.. İşsizim.. Acaba İnsan KaynakLarı Ne Tarafta? İş Başvurusu İçin KiminLe Görüşmem Gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... İşe zaten alındınız! Türlü türlü işler genel müdürüsünüz! Odanız ilerde solda!
Mustafa Furkan Üye praetor282' Alıntı: İşe zaten alındınız! Türlü türlü işler genel müdürüsünüz! Odanız ilerde solda! Genişletmek için tıkla ... Vaayyy İş PoLitikası "HızLı İşLeyen Demir Hiç PasLanmaz" AnLaşıLan Burada.. EyvaLLah.. Vay Be Bir de Müdür Oldum.. Al sana Kariyer İşte..
praetor282' Alıntı: İşe zaten alındınız! Türlü türlü işler genel müdürüsünüz! Odanız ilerde solda! Genişletmek için tıkla ... Vaayyy İş PoLitikası "HızLı İşLeyen Demir Hiç PasLanmaz" AnLaşıLan Burada.. EyvaLLah.. Vay Be Bir de Müdür Oldum.. Al sana Kariyer İşte..
Praetor Emekli Yönetici MSinaL' Alıntı: Vaayyy İş PoLitikası "HızLı İşLeyen Demir Hiç PasLanmaz" AnLaşıLan Burada.. EyvaLLah.. Vay Be Bir de Müdür Oldum.. Al sana Kariyer İşte.. Genişletmek için tıkla ... İşiniz hayırlı uğurlu olsun!.. --------------- Ekleme --------------- 35caldion' Alıntı: sen pazarlama müdürü ol Genişletmek için tıkla ... Şirketin UmuTusun!..
MSinaL' Alıntı: Vaayyy İş PoLitikası "HızLı İşLeyen Demir Hiç PasLanmaz" AnLaşıLan Burada.. EyvaLLah.. Vay Be Bir de Müdür Oldum.. Al sana Kariyer İşte.. Genişletmek için tıkla ... İşiniz hayırlı uğurlu olsun!.. --------------- Ekleme --------------- 35caldion' Alıntı: sen pazarlama müdürü ol Genişletmek için tıkla ... Şirketin UmuTusun!..
keremerson Üye DiaBLoS™;979568' Alıntı: Yok bee anlamam o işten.. sende raporötör. ol. Genişletmek için tıkla ... o ne demek
DiaBLoS™;979568' Alıntı: Yok bee anlamam o işten.. sende raporötör. ol. Genişletmek için tıkla ... o ne demek