Maxicep 7 senedir bizlerle imiş...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
2007'den beri maxicepteyim. İsim vereceğim artık böyle olmuyor. İçim rahatlasın bari :)

- Donanımhaber: Zengin çocukları dolmuş taşıyor. Arkadaşlık sıfır. Güya destek forumu. Destek cevaplarınıza ahlaksızca ve (çok belli oluyor) çocukça cevaplar yazılıyor. Arabiri çok aşırı eski kalmış ve kullanılamıyor artık.
- Chip.com.tr: Bu kadar yavaş işleyen bir forum olur mu? Burada konulara en fazla 5 sayfa cevap geliyor. Ne biçim forum. Tamam içindekiler temiz ama maalesef arkadaşlık burda da yok.
- PCNet.com.tr: Chip'ten bir farkı yok. Cenaze forumu gibiler. Sanki kimse yok forumda.
- Shiftdelete.net: Arkadaşınız yoksa bu sitede yalnızsınız ve bununda diğer teknoloji forumlarından farkı yok. Cenazenin bir iki kişi fazla hali.
- Frmtr: Güya herşey hakkında oluşmuş bir forum. Geçmişinde +18 adult içerikler sayesinde gelen hitleri kullanarak yükseldikleri sonradan ortaya çıkmış. Bu forumda ise işler biraz daha farklı. Herşey karma karışık. Herşey hakkında forum mu olur? Tahminim en az 200 tane bölümü (alt bölüm dahil) var. Çok karışık. Herkes herşeye kafadan cevap yazıyor.

Başka forumlarda takılmadım ve Türkiye'nin önde gelen forumlarını yazdım. Maxicep en iyisi :oke: Maşallah! :)

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Lost Çok Bozdu

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Yıl 2008 ben burdaydım ondan önceside kayıt olmadan takip ediyordum...
Yıl 2012 hala burdayım ve burada olmaya devam edeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
nazar degmesin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allah nazardan saklasın (amin. Ayrıca iki kere tahtara vurun))

m542tf

m542tf

Üye
%100 safkan :maxicep:

fatih54102

fatih54102

Üye
bide şu alıntı yapıp kaynak belirtmeyenler olmasa ne güzel olurdu. Ancak yönetim ilgilenmiyor ve bunları yapandan biride moderatör...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:hmmm

rapman

rapman

Üye
iyi ki varsın maxicep :) nice yillara...

SHS

SHS

Üye
:maxicep:

tempestshine

tempestshine

Üye
Eylül ayından beri buradayım.5300 telefonuma oyun yüklemek istedim.Babam önermişti.Onun hesabı bu da. artık girmiyor bana kaldı.ilk 2 ay s40 bölümünden çıkmadım.Sonra dedim.Biraz Dünyaya açılıyım.Bir açıldım.Bin açıldım :D

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
Eylül ayından beri buradayım.5300 telefonuma oyun yüklemek istedim.Babam önermişti.Onun hesabı bu da. artık girmiyor bana kaldı.ilk 2 ay s40 bölümünden çıkmadım.Sonra dedim.Biraz Dünyaya açılıyım.Bir açıldım.Bin açıldım :D

babadan oğula geçen bir üyelik ha. :D vay bee :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt