Ödül konusunda hiç bir korku yaşamayın arkadaşlar... Ödülleriniz verilir. Benim kendi konularım da kapanmaz Konuların linklerini yenileyeceğiz zaten, bu bir yarışma stretalijisi...
ödül için değil be Doğuş öyle birşey demedikkibu yarışmanın site yararına olduğunu bildiğim için katıldım yemin ederim ödül için değil.gerçekten fazlaca kırık linkler var ama 15 kişilik katılım olmazsa yarışma iptal olur demişsin konuda tepkim sadece onaydı
ödül için değil be Doğuş öyle birşey demedikkibu yarışmanın site yararına olduğunu bildiğim için katıldım yemin ederim ödül için değil.gerçekten fazlaca kırık linkler var ama 15 kişilik katılım olmazsa yarışma iptal olur demişsin konuda tepkim sadece onaydı
Ödül konusunda hiç bir korku yaşamayın arkadaşlar... Ödülleriniz verilir. Benim kendi konularım da kapanmaz Konuların linklerini yenileyeceğiz zaten, bu bir yarışma stretalijisi...
Aynı linki veren arkadaşlar nasıl olucak ? yani şans eseri aynı link i atarsalar ne olur ? sonuçta fazlaca link koymuş arkadaşlar. Hepsine tek tek bakıp yapmak saçma olur.
karışık olay yahu mesela tema bölümünde çok fazla kırık link var ama tutki Davut kırık link konusu verdi bende onun verdiğini nerden bileyim mesela bende onu koydum yarışma bitene kadar en az binlerce link koymuş oluruz bu işin içinden nasıl çıkacaksınız hem çok zaman alır hemde aynı linkleri verme ihtimali gerçekten çok fazla
ya bir link ekleyeceğiz diye verilen diğer linkleri tek tek kontrol mü edeceğiz
Davut'cum senin bu konuda bir fikrin varmı bu durumun nasıl önüne geçebilirizkiben bir link versem sen onu verdiğimi nasıl bileceksinki mesela bak bende senin verdiğin linki vermişim biraz karışık bir durum yahu