Maxicep 1. Ankara Buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barabelli

barabelli

Üye
tarıhıde deıstırsek bıde katılıma bakalım artık zaman yaklasıo bıde herkes nerede oturdugunu yazsın ılla kızılay olacak deıl yanı cogunluk belkı bahcelı belkı umıtkoy belki ..... hadı herkes bı yazsın

darkred

darkred

Üye
arkadaşlar DeLmIrA ve ben eskişehirden buluşma için ankaraya gelmeyi düşünüyoruz.ancak maddi ve manevi durumumuz uygun olursa tabi.buluşma yerinin açık adresini alabilirmiyiz ankaralı kardeşlerimizden.dediğim gibi kesin gelicez demiyoruz ama gelmeye çalışıcaz.şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Öneri;
Barabelli Bahçelievler olur buluşma için çok ideal olur ama kızılay önünde toplanılıp gidilirse daha iyi olur ağa hersey kızılayda kafe,sinema,int cafe,lokanta, v.s v.s illaki bahceli evlerdede var ama sınırılı sayıda birde yabancı arkadaslar yani evrenian ve delmira bahceliyi ümitköyü bulamazlar...
Evrenian kardes bulusma yeri kızılay olur gibime gelio kime sorsanız kızılay nere die gösterirler kızılaya gelincede etrafına bak aynalı 11 katlı bi bina Yeni Kara Mürsel yazıo orda bekleyenler biz oluruz
İnşallah gelebilirsem tabiki

barabelli

barabelli

Üye
arkadaslar yokmu artırannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya ben gelemıcem galıba cnku dersane var bakıcaz bı caresıne gaz verım mıllete hadı ankaralılar

barabelli

barabelli

Üye
ya babalar barı saatı deıstırelım benm ders 1:20 de bıter 2 de kızılay anca yıne garantı deıl ama saatı deıstırsenız ı olur

gknky

gknky

Üye
bence saat 2.30 iyi olur 2.30 da ykm önü
ama maxi cep olduğunu nerden anlicaz?

barabelli

barabelli

Üye
herkez beyaz gul getırsın hahahahahahhahahahahahahhaha

gknky

gknky

Üye
ortağım o kırmızı karanfil
herkes orda telefonunu eline alsın

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yaw güldü,telefondu v.s v.s herkez resmini eklesin

jackjack

jackjack

Üye
ben resmi gelirim herkes benim etrafımda toplanır olur biter

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Özel nedenlerden ötürü yarın izmire gidiyorum,maxicepe devam ederm oradan ama maalesef dedigim gibi bulusmaya gelemiyorum,zaten başta belirtmiştim üzgünüm ama mecburum.
Saygılarımla/Sercan

gknky

gknky

Üye
canın sağolsn

face1tr

Üye
eğer halen buluşma gerçekleşmediyse bende varım..

konuyla ilgili benide haberdar edin: [email protected]

gknky

gknky

Üye
ne zaman toplanıyor ankara maxicep üyeleri???

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
21 Ocak denilmiş ama buluşma yok eğer bu geceye kadar tarih vs kesinleştirmezseniz konuyu aşağıya alacağım çünkü şuanda buluşma gibi birşey gözükmüyor...

SANCAR

SANCAR

Üye
    Konu Sahibi
sanirim bundan sonra yakin bi zamanda bulusmamiz olasi degil. cünkü hepimizin isleri veya dersleri baslayacak, tatil bitti. bu konuyu acip da gerekli kararliligi gösteremedim. herkesten özür dilerim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Oke konu yeniden düzenlenmiştir...

bjknemesis

Üye
gelmek isterdim am dersler engelliyo

barabelli

barabelli

Üye
yalan oldu buluşma kımse talep goztermedı artık olmaz bulusma herkeş bulustu biz kaldık

denizhanxx

denizhanxx

Üye
arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem de,,,tamam burda konuşmak,paylaşmak,tartışmak çok güzel ;ancak işbuluşmaya gelince ortalığın ne kadar kötü durumda olduğunu biliyorz,ben de ankara dayım ama buluşmak bana ters geliyo.Gerçekten yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü bütün maxicep liler benim kardeşim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt