Maxicebin Delikanlıları Grubuna DavetiyeNerde :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Maxicebin Delikanlıları Grubuna DavetiyeNerde :@
Arkadaslar iyi güzel Grubumuz Hayırlı Olsunda Davetiye Gonderen yok biz delikanlı degilmiyiz Davetiyemiz nerde:@:@:box:box:box:@Eger Grup delimanyaklar Grubuysa:kop::ehe:islik:islik Takılmaya devam edin:islik Ama Ayıp Oluyor Bizde delikanlıyızzz :pro: Elimde sigara,dilimde Rap,Beni Bu Gruba Cabuk kap:kop:

ouSahin

ouSahin

Üye
bunu pmlede iletebilirdin:oke:

sanırım grup içinde olmayanlar grubumuzda neler oldugunu görmüyolar bende yeni farkettim...

gruba girmek için 100 msj sınırı koyduk...;) ve genelde girmek isteyenler bana pm atıyorlardı

konu açıp davetiye beklemiyorlardı neyse :oke:

sonbela davet yolluyorum:oke:

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Dostum Davetini Aldım Artık bende Delikanlılar Grubundayım Oguz Sen gecenlerde Pm almayı kapattım demiştin Grubun Kurucusuda sensiz Bu yüzden pm Atmadım Kusura bakma

ouSahin

ouSahin

Üye
Tamam Dostum Davetini Aldım Artık bende Delikanlılar Grubundayım Oguz Sen gecenlerde Pm almayı kapattım demiştin Grubun Kurucusuda sensiz Bu yüzden pm Atmadım Kusura bakma

pm ini okumak için açmıştım öle açık kalmış;)

iremm

iremm

Üye
böyle bi grup kurulmus bnm nie haberim yok ous kızların grubunda deilim benide buraya al :ehe

Altun.

Altun.

Üye
iremm i de alalım aramıza

ouSahin

ouSahin

Üye
böyle bi grup kurulmus bnm nie haberim yok ous kızların grubunda deilim benide buraya al :ehe

o kadar kızın arasına qirmek sorunda degilde:D o kadar erkgin arasına girmen bence biraz sorun olcak:D

iremm

iremm

Üye
niye yaa takılırım işte :ehe

elmyra

Üye
irem hanım ben yazdım en kısa zamanda davetiyeniz ulaşacaktır kızlar gurubu için:oke::oke::oke::oke:

FerreT

FerreT

Üye
iremm Kıslar Grubunda iş yok..Delikanlı kızlar bu gruba girer :pro2:

ouSahin

ouSahin

Üye
valla aldım yok laf atıyorlar falan filan laf yaparsan ous koru beni deme kendin kaşındın:ehe:ehe

şaka tabi delikanlılar grubu orası delikanlı adam hiç bir maxicep kızına laf atmaz ;) dimi arkadaşlar :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
iremm ben sana davetiye göndermiştim amaaaa...:allalla:

mservank

mservank

Üye
İrem gel bizim gruba oryı boşver.:)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
olur mu hiç öle şey yaa, karıştırmayınn ortalığı...:box:nono:
grup kavramından pek anlayan yok galiba:@

Nazy

Nazy

Üye
Beyler Kızlara Davetiye Atmayın:nono:
Eğer Tek Kız Gruba Dahil Olursa Ben Grup Üyeliğimi iptal Edicem.
Bişeyi Yapacaksak Karıştırmadan Düzenli Ve Prensipli Yapalım.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Nazy davetiye atayım mı :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt