Maxi08 Maxicep Fifa2008 Yarışması - KayıtLar Sona Erdi - ___--Şampiyon Ma®TiNs--___

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hadi arkadaşLar biraz daha hızLı katıLaLım. maxicep gibi büyük bir forumda fifa08 oynayan yokmu yoksa
son9 kişi.

djenc

Üye
16 kişi olmaz bu 8 kişi olunca başlayalım yoksa daha çook beklicez

yaa kardeşim prg yi kurdum ama size nasıl katılacağım onu bulamıyorum bi yardımcı olurmusun...

--------------- Ekleme ---------------

yaa ben girdim ama istek zaman aşımına uğradı diyor nasılyapacağım katılmak istiyorum ama olmuyor msn malcolm_x_19@hotmail.com bi yardımcı olursan sevinirim

üstat takım barcelona lakab jackal site nick i jackal_19 görünüyo zaten benide al sen ben katılayım eğer mümkünse şimdiden tşk

kardeş bendede oldu aynı takımlar alınmıyor barcelona alınmıstır başka takım secmelisin

Konu Sahibi

eLbette mümkün. adresini ekLedim msnden yardımcı oLurum nasıl giriLeceğine dair. ama barca aLındı. aLınmayan takım seçmeLisin

g_s1992

Üye
bende katılmak istiyom ama nasıl katılacam

beni atın yarışmadan. bu ne ya 2 dklık turnuvayı organize edemedin bide ayın üyesisin. zibidi

g_s1992

Üye
benide alın nick g_s1992
takım bayern münih

benisilin ben çıkyorum bu turnuvanın başlamsı uzun sürecek bnde şehir dışına çıkacam size iyi eğlenceler

Konu Sahibi
beni atın yarışmadan. bu ne ya 2 dklık turnuvayı organize edemedin bide ayın üyesisin. zibidi

çok boş laf yapmak yerine faydalı paylaşım yapıp kendin olsaydın ayın üyesi bu 1.
madem o kadar biliyosun organizasyonu kendin etseydin bizde katılsaydık bu 2.
doğru konus hakaret içerikli mesaj atma bu 3.

atıLdın buda 4 by

benide alın nick g_s1992
takım bayern münih

benisilin ben çıkyorum bu turnuvanın başlamsı uzun sürecek bnde şehir dışına çıkacam size iyi eğlenceler

turnuva en geç 3 gün içinde başlayacaktır. duyrulur.
gireceksen alayım. ?
çıkmak istersende eyvallah

Kullanıcı ADI:Koray_jakson
hamçHİ nick: JaKsOn SEvilaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...