Maxi Video ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiVideo paylaşım yeri açılsınmı açılmasınmı?

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Video ?
Maxicep gibi büyük bir yerde video paylaşım yeri de açsak olmazmı?
youtube,izlesene gbi vs.?
bence maxicep adına güzel olur forum yazısının yanına MaxiVideo butonuda güzel olur ;)

Burak

Üye
site ağırlaşmıycaksa olabilir.

salih1906baba

salih1906baba

Üye
güzel olur da sadece yöneticiler tarafından eklense güzel olur diğer türlü güzel olmaz

Perfect!

Üye
gereksiz olur bence zaten video sitelerini destekliyor...

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence olmasin..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bencede gereği kalmaz .
Çünkü forumda isteğin alt bölümde konu açıp o bölüm hakkındaki video linkini yapıştırınca site zaten direk olarak açıyor.

Neverex

Üye
Bence olabilir.Ama siteyi yavaşlatmazsa tabi.Böylelikle konuya video ekleme yerine linki vermek yeterli olacaktır.Güzel fikir. :oke:

celibar

celibar

Üye
görüntü kalitesi iyi (HQ-HD) olmadıkça yeni bi tane açmak gereksiz.yeterince gereksiz video sitesi var.farklı bir şey olacak ki video site açacan.yoksa istediğin kadar video sitesi aç bi farketmez.fark yaratacan ki farkedileceksin.

celibar

celibar

Üye
şu şekilde olabilir.elektronik cihaz incelemeleri veya karşılaştırmaları, program anlatımlarının olduğu bir video sitesi (bölümü) olabilir.

Necmati

Necmati

Üye
eğer videogelirse bence forumun anlamı kalmaz ya yanlış videolar yüklenirse bunuda düşünmek lazım :)

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Necmati™;2848705' Alıntı:
eğer videogelirse bence forumun anlamı kalmaz ya yanlış videolar yüklenirse bunuda düşünmek lazım :)
Çok dogru sölüyorsun kardeşim aklıma geldi diye bilirim yönetici onayndan geçtikten sonra yayınlansın :)

Necmati

Necmati

Üye
Çok dogru sölüyorsun kardeşim aklıma geldi diye bilirim yönetici onayndan geçtikten sonra yayınlansın :)
oda yararlı olabilir ama ben açmasınlar demiyorum istememde demiyorum ama gereksiz olur...
benim düşüncem bu senin düşüncenede saygı duyuyorum ..
bu yüzden ne diyeyim kolay gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt