Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxi Video ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
punqermojo
Üye
Konu Sahibi
Maxi Video ?
Maxicep gibi büyük bir yerde video paylaşım yeri de açsak olmazmı?
youtube,izlesene gbi vs.?
bence maxicep adına güzel olur forum yazısının yanına MaxiVideo butonuda güzel olur
Burak
Üye
site ağırlaşmıycaksa olabilir.
salih1906baba
Üye
güzel olur da sadece yöneticiler tarafından eklense güzel olur diğer türlü güzel olmaz
Belli bir rütbe üstü üyeler sadece upload ederse iyi olur
Perfect!
Üye
gereksiz olur bence zaten video sitelerini destekliyor...
Revengeful
Emekli Yönetici
Bence olmasin..
Catty
Emekli Yönetici
Bencede gereği kalmaz .
Çünkü forumda isteğin alt bölümde konu açıp o bölüm hakkındaki video linkini yapıştırınca site zaten direk olarak açıyor.
Neverex
Üye
Bence olabilir.Ama siteyi yavaşlatmazsa tabi.Böylelikle konuya video ekleme yerine linki vermek yeterli olacaktır.Güzel fikir.
celibar
Üye
görüntü kalitesi iyi (HQ-HD) olmadıkça yeni bi tane açmak gereksiz.yeterince gereksiz video sitesi var.farklı bir şey olacak ki video site açacan.yoksa istediğin kadar video sitesi aç bi farketmez.fark yaratacan ki farkedileceksin.
celibar
Üye
şu şekilde olabilir.elektronik cihaz incelemeleri veya karşılaştırmaları, program anlatımlarının olduğu bir video sitesi (bölümü) olabilir.
Necmati
Üye
eğer videogelirse bence forumun anlamı kalmaz ya yanlış videolar yüklenirse bunuda düşünmek lazım
punqermojo
Üye
Konu Sahibi
Necmati™;2848705' Alıntı:
eğer videogelirse bence forumun anlamı kalmaz ya yanlış videolar yüklenirse bunuda düşünmek lazım
oda yararlı olabilir ama ben açmasınlar demiyorum istememde demiyorum ama gereksiz olur...
benim düşüncem bu senin düşüncenede saygı duyuyorum ..
bu yüzden ne diyeyim kolay gelsin