greenmile
Üye
aynen
ağzın bal yesinali abi sen benim ilk mesajdaki düello kuponumada imkansız demiştin totem olur mu
![]()
Şansın varsa olur ya

aynen
ağzın bal yesinali abi sen benim ilk mesajdaki düello kuponumada imkansız demiştin totem olur mu
![]()

bu akşam kupon gelsinde puan yapalım o zaman

bu ara yok ya hep tekten gidiyorum o da riske girmediğim için riske girmeyince kazanamıyorumŞansın varsa olur ya![]()

Parayı ne yapmayı düşünyorsunBak ben size oynadığım yöntemi söyleyeyim gerçi bugün kafama göre maç bulamadığım için tek kupon yaptım da 50 liraya 10 liradan 5 kupon yapıyorum ve hepsi ayrı ayrı maçlardan oluşuyor 5 kuponda genelde 2-3ü garanti geliyor yatan kuponlarda. Tek gole yatıyor bu arada sadece kgvar oynuyorum
Bu arada az önce paylaştığım resmi gördün mü 100 liraya 38.137,10 lira verdi

ben hep birşeyler alıyorum o parayla yemiyorum en son ssd aldımParayı ne yapmayı düşünyorsun![]()

Bende son kazandıgım paraya HD5570 almıştım daha da oynamadımben hep birşeyler alıyorum o parayla yemiyorum en son ssd aldım![]()

Yanlış olmasın onu ben kazanmadım ya ama o kadar olmasa da bizde ufaktan 3-5 bişeyler kapıyoruz işte o resmi Ali'ye imkansız olmadığını anlatmak için paylaştım yoksa benim kuponum değil oParayı ne yapmayı düşünyorsun![]()

Zaten senin olsa burda olmazdınYanlış olmasın onu ben kazanmadım ya ama o kadar olmasa da bizde ufaktan 3-5 bişeyler kapıyoruz işte o resmi Ali'ye imkansız olmadığını anlatmak için paylaştım yoksa benim kuponum değil o![]()

Neden ki? O para insanı değiştirecek bi para değilZaten senin olsa burda olmazdın
Jeton düştü
Değiştirme değil harcamak içinNeden ki? O para insanı değiştirecek bi para değil

Benim tutsa önce telefon alırımBen para tutsa naparım bilmiyorumkiyafet falan aharcarım sanırım yada tekno gereçlere
![]()

zaten huydan gelmiş para bende o yüzden bankaya yatırırım dursun ordaBenim tutsa önce telefon alırım![]()
bu daha güzel oldu
2 liraya 24 lira oynadım hani tutarsa sermaye olsun diye 
Para gelsin bi şekilde harcanırDeğiştirme değil harcamak için![]()