simsek-gs
Üye
Ben ilkten jölinin yedeği değildim değiştirilmiş ben 50 kontörde yedek üyelerin en sonunda yer alıyodum ayıp ediyorsunuz ben en sonda yer alıyordum brotscher ın yedeğiydimbunu beklemezdim negative eminimki ben ortada değil en sonda yer alıyodum hatta print screen bile yapmıstım
--------------- Ekleme ---------------
çok büyük ayıp etiniz ben brotscherin yedeğiydimn hatta bana yollarlar o ortadaki arkadaşa yollamazlar diye düşünmüştüm ddeğiştirilmiş ayıp ettiniz AYIP ben ortada değildim hayır 5 kntörden bahsetsek neyse 50 kontörden bahsediyoruz ve benim yerişm değiştirilmiş eger print screenım duruyorsa gösteririm hakan arkadaşım sende belki görmüşündür sonda yer aldıgımı gördüysen sende anlat derdimi lütfenAMA EMİNİMKİ BEN EN SONRDAYDIM ORATAYA ALINMIŞIM BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMEZDİM EGER PRİNTSCREENİMİ BULURSAM YAPIŞTIRIRIM HAKLILIĞIMI KANITLARIM!!!!!!!!!!!!
Hakan arkadaşım sen gördüysen yeimi bana yardım et...
Bak arkadaşım ben sondaydım jölnin yedeği değildim... Değiştirilmiş size söylüyorum
çok büyük ayıp etiniz ben brotscherin yedeğiydimn hatta bana yollarlar o ortadaki arkadaşa yollamazlar diye düşünmüştüm ddeğiştirilmiş ayıp ettiniz AYIP ben ortada değildim hayır 5 kntörden bahsetsek neyse 50 kontörden bahsediyoruz ve benim yerişm değiştirilmiş eger print screenım duruyorsa gösteririm hakan arkadaşım sende belki görmüşündür sonda yer aldıgımı gördüysen sende anlat derdimi lütfenAMA EMİNİMKİ BEN EN SONRDAYDIM ORATAYA ALINMIŞIM BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMEZDİM EGER PRİNTSCREENİMİ BULURSAM YAPIŞTIRIRIM HAKLILIĞIMI KANITLARIM!!!!!!!!!!!!
Hakan arkadaşım sen gördüysen yeimi bana yardım et...
simsek, sen sıralamaya bakarsak jöly' nin yedeğisin ancak jöly kontörünü aldığı için doğal olarak yedek olma hakkın gitmiş oluyor .. Herkes, sıralamasına göre yedek olarak belirlenmisti başta da dediğimiz gibi, deadsilence tarafından olusan pm trafigindeki karısıklıktan dolayı sen yedek kalmışsın normalde dediğim gibi ..
Ayın 5 inde As lar, 10 unda yedekler için son gündü ..
Böyle duyurulmustu
Bak arkadaşım ben sondaydım jölnin yedeği değildim... Değiştirilmiş size söylüyorum