tek kural bu
haltie Üye İntifada' Alıntı: deli olmak için önce akıllı olman lazım minoo ben seni tanıdğım ilk günden beridir delisin yanlışmıyım halit Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne hacet
İntifada' Alıntı: deli olmak için önce akıllı olman lazım minoo ben seni tanıdğım ilk günden beridir delisin yanlışmıyım halit Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne hacet
tragedie Emekli Yönetici şeytanlığınıda görmedim ama hani melek kadarda iyi değilsin --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: hayırlı olsun bendede var biraz kaçıklık Genişletmek için tıkla ... hüseyin daha dün aslan gibiydin kardeşim konuştuk profilden ne oldu sana
şeytanlığınıda görmedim ama hani melek kadarda iyi değilsin --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: hayırlı olsun bendede var biraz kaçıklık Genişletmek için tıkla ... hüseyin daha dün aslan gibiydin kardeşim konuştuk profilden ne oldu sana
minoo Üye Konu Sahibi Love Prince' Alıntı: hayırlı olsun bendede var biraz kaçıklık Genişletmek için tıkla ... saol Hüseyn hoşqeldn --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: şeytanlığınıda görmedim ama hani melek kadarda iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... aşk olsun ya
Love Prince' Alıntı: hayırlı olsun bendede var biraz kaçıklık Genişletmek için tıkla ... saol Hüseyn hoşqeldn --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: şeytanlığınıda görmedim ama hani melek kadarda iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... aşk olsun ya
minoo Üye Konu Sahibi Love Prince' Alıntı: hoşbulduk eee ne ikram ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... çaay 4ümüze de..afiyet olsn
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk eee ne ikram ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... çaay 4ümüze de..afiyet olsn
tragedie Emekli Yönetici ben almıyayım çay savolasın sabah işe gidicem yarın yine ayakta uyucam galiba nette işim vardı bitmedi son part
ben almıyayım çay savolasın sabah işe gidicem yarın yine ayakta uyucam galiba nette işim vardı bitmedi son part