Maxi Modern Combat 3!

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
millet ertesi günkü oyuna bende varım bugün işim var

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Tamam 9 da olur :) Noldu İsmail?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

İmzaları konunun başlığına ekle bence. Birde konuya ''asphalt 7 '' ve ''counter strike portable'' eklesekmi diodm... :)

- - - Eklendi - - -

Gene bişe anlamadım :bilmm
lan olum ben bile anladım. Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş Bartu abi sadece konuşma yapıyormuş :D

cukuleaks

Üye

lan olum ben bile anladım. Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş Bartu abi sadece konuşma yapıyormuş :D
Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş nedemek ? Zaten oynanıyor ? Konuşma yapıyorsada normal zaten konuşma yapılıyor ?

man20

man20

Üye

Galaxy note varmış ama oyun oynanıyormuş nedemek ? Zaten oynanıyor ? Konuşma yapıyorsada normal zaten konuşma yapılıyor ?
tatlım bartunun demek istediği aslında şu: ''dua etki galaxy note'u sadece konuşma için kullanıyorum yoksa kafanı parçalardım :D '' galaxy note büyük bişi ya onunla vurdumu tam vurur yani.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tamam galaxy note açıyorda o oynanıyormuş. Kıyamıyor heralde :D

cukuleaks

Üye
tatlım bartunun demek istediği aslında şu: ''dua etki galaxy note'u sadece konuşma için kullanıyorum yoksa kafanı parçalardım :D '' galaxy note büyük bişi ya onunla vurdumu tam vurur yani.
Ha şimdi anladım diyecem ama uuncuda başka birşey sölüyor :D

PriZm

PriZm

Üye
ya "dua etki telefonu oyun için kullanmıyorum yoksa seni yerden yere vururdum modern combat 3'te" diyor şimdi anladınmı? :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Sen oyunda koyar diosun ,Alev vurdunmu gebertir dio. Bişe anlamadım :D

- - - Eklendi - - -

Youtubeu bi açın bakın bakayım galaxy note oyunları ksaıormu kasmıormu?

off :D
ben sen yaparsın o vurur felan demedim. o diyorki bende note var ama note ile oynamıyorum yoksa kötü olur diyor. Bende onu diyorum. Herkeste bunu anlatmaya çalışıyor :D

PriZm

PriZm

Üye

ben sen yaparsın o vurur felan demedim. o diyorki bende note var ama note ile oynamıyorum yoksa kötü olur diyor. Bende onu diyorum. Herkeste bunu anlatmaya çalışıyor :D

anlatamadık hala :D

- - - Eklendi - - -

Sen oyunda koyar diosun ,Alev vurdunmu gebertir dio. Bişe anlamadım :D

- - - Eklendi - - -

Youtubeu bi açın bakın bakayım galaxy note oyunları ksaıormu kasmıormu?
seni modern combat 3 te yenerim diyor yani hala anlamadınmı lan? :D

cukuleaks

Üye

Tamam anladım emme galaxy note parasına ve modelinin kalitesine göre oyunları düşük performansta açıor. Şuan en güzel açan s3 ve s2 ....

- - - Eklendi - - -

anlatamadık hala :D

- - - Eklendi - - -

seni modern combat 3 te yenerim diyor yani hala anlamadınmı lan? :D
Anladım lan :D Sıkıyosa gelsin :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt