Maxi Modern Combat 3!

Türe

Üye
Ben gelirim , Nasıl yapacağım peki imzayı

Ben gelirim , Nasıl yapacağım peki imzayı
Üstüne sürükleyip mavi bi şekilde bi alan oluşturacaksın (anladın sanırım ) Ondan sonra onu sol tıka baslılı tutup imza yerine sürükleyeceksin. İstersen team wiever ver ben yapiyim

- - - Eklendi - - -

Yada dur bi dkk öle yapma...

- - - Eklendi - - -

Bak şimdi sen imza ayarlarına gel , resmin üstüne bir ekre tıkla , sonra bu yazı tipi var üstte yanında smiley onun yanında dünya işareti var işte o işaret bağlantı ekle diye yazıyor. Ona tıkla sonra bu konunun linkini yapıştır. Yalnız dikkat et 1 . sayfanın linkini yapıştır. Sonra tamam de okey ?

- - - Eklendi - - -

Beyler ben kuruyorum şuanda nickim : hackeriso . Ekleyen eklesin hemen giriorm...

Türe

Üye
Oldu

- - - Eklendi - - -

dostum bekliyorum kurmanı

ekorotti

Üye
ekleyin beni gameloft id : jaskelainen

oyun yükleniyor

Epple

Üye
Ture ismin neydi?

ekleyin beni gameloft id : jaskelainen

oyun yükleniyor
Oyunu kurdum bu bir. ikinciside imzan olmamış

Bak şimdi sen imza ayarlarına gel , resmin üstüne bir ekre tıkla , sonra bu yazı tipi var üstte yanında smiley onun yanında dünya işareti var işte o işaret bağlantı ekle diye yazıyor. Ona tıkla sonra bu konunun linkini yapıştır. Yalnız dikkat et 1 .sayfanın linkini yapıştır. Sonra tamam de okey ?

Tepkiler: ekorotti

Türe

Üye
ismail offline gözküyon

- - - Eklendi - - -

yahu tıklanabiliyo ama resme şahsen ben tıklıyorum

Epple

Üye
İso hata duzelmemis sen invite yollasana bana bi hemen olcakmi deniyelim

Ya bakın sakin olun. Türe neden çıktın ?

Epple

Üye
Kuruyor.....

- - - Eklendi - - -

Nsıl oluyor invite

- - - Eklendi - - -

ohooo 3 kişi olduk la

Hani oda kuruyosun ya. Oyun baslamadan lobide friends e gir Ozcan7 ye tikla invite… filan biseyler cikcak. Tike bas sagdaki. Olmazsa ben kuruyum cunku sizin profili acmiyo android oldugundan midir nedir

Yolladin mi?

Ya kaç kşi olduk yaw

- - - Eklendi - - -

Hani oda kuruyosun ya. Oyun baslamadan lobide friends e gir Ozcan7 ye tikla invite… filan biseyler cikcak. Tike bas sagdaki. Olmazsa ben kuruyum cunku sizin profili acmiyo android oldugundan midir nedir

Yolladin mi?
oyuna çoktan başladım

Epple

Üye
Host kim map ne mod ne soyle tek tek ariycam bikmadan usanmadan

bukdar çok kişi yabancı değilmi ?

- - - Eklendi - - -

Host : hackeriso map:alert

Türe

Üye
millet pusu kuruyor ya bu ne