Herşeyi yapıyorum kuruyorum Kurulum yerinde hafıza kartını seçiyorum
Sonra ne gelse tamam evet tamam evet diyorum
Sonrada hani az bekliyor da sonra yükleniyor yazısı çıkıyorya
Az bekliyor tam işte oldu yükleniyor yazacak diyorum ..
Ama sonra
Yüklenemiyor . Bu dahili bir bileşen yazıyor ...
:S
bunların hepsini ayrı ayrı eklerseniz olmazmı ?
Yada benim sorunum nedir ?
Ona bir çözüm bulamazmısın ?
Çözümü yokmu ?
yüklerken herhangibir programı seçmeden yüklemeyi dene o zaman düzelir diye düşünüyorum java runtime seçme mesela eğer bunu seçmeyince olmazsa python u seçme öyle dene.ama benim düşüncem java sorun çıkarıyo sende...
yüklerken herhangibir programı seçmeden yüklemeyi dene o zaman düzelir diye düşünüyorum java runtime seçme mesela eğer bunu seçmeyince olmazsa python u seçme öyle dene.ama benim düşüncem java sorun çıkarıyo sende...
Kurdum sonunda ama sadece içindeki 1 tane şeyi kurabildim fazla seçtiğimde söylediğim hatayı veriyor
Neysee zaten çokta önemli değil diğerlerini tek tek buldum indirdim
İçinden bir tek smartmovie yi kurdum çokta sevdim doğrusu
Teşekkürünü de verdim kardeş
sağol ama yararlı olmasını isterdim hepsinin...muhtemelen bi proramın eski kalıntıları engelliyor olabilir java runtime de v50 nin içinde geliyor ya o yüzden yüklemiyo olabilir..
sağol ama yararlı olmasını isterdim hepsinin...muhtemelen bi proramın eski kalıntıları engelliyor olabilir java runtime de v50 nin içinde geliyor ya o yüzden yüklemiyo olabilir..
saglam paylasalim olmus hepsiml bir arada paylasmak iyi bi fikirmis ama konuyu bi duzenle istersen skyfire olayi malum hala bilmeyen olabilir sonra bosa sitem etmesin