Maxi Fenerliler Buraya..( Tüm Fenerbahçelilerin Buluşma Odası )..

Sponsorlu Bağlantılar

kezman272727

kezman272727

Üye
benide eklermisin?
 


45mba45

45mba45

Üye
Benide Eklermisin? :)
 

grimser

Üye
eklenmeyi istiyorum
 

esesali

Üye
Fenerbahçeli olunmaz doğulur UNIFEB ı9o7
 
samet0311

samet0311

Üye
elhamdülillah FENERBAHÇELIYIZ :)
 
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
selamun aleykum sevgili renkdaşlar, hayırlı sabahlar diliyorum... gününüz güzel, bolluk ve neş'eyle dolsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
VeAleykümEsselam değerli abim .
Saygılar ...
 
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
renkdaşlar burada niye hiç muhabbet olmaz?
halbuki ne popüler konuların başında geldiğine inanıyorum konumuzun.
mesela bu ara play-off'lar vardı, hakem hataları vardı, vardı oğlu vardı, konuşulacak bi sürü şey.
ah ya, benim gibi bir zaman fukarası bile burayı ihmal etmek istemezken...

neyse, anlaşılan fırsat buldukça buraları şenlendirmek bize düşecek @DiaBLoS kardeş.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hocam gelene hay hay gidene bay bay ...
Yapacak bir şey yok . Biz bize yeteriz , ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ demişiz değil mi ? :)
Sıkıntı yok ...
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve |SEÇKiN|
Eykul

Eykul

Üye
400 e yakin gs li var oysa ki sadece 141 fenerli var :s

Ya merak ediyorum. Sike olayindan sonra takim degistirenler cokmudur? varmidir?
 
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
400 e yakin gs li var oysa ki sadece 141 fenerli var :s

Ya merak ediyorum. Sike olayindan sonra takim degistirenler cokmudur? varmidir?

biz atılan şike iftirasını kabul etseydik burda olmazdık kıymetli kardeşim.
geçen yıldan önce tam üç yıl boyunca şampiyonluklarımız hep son dakikalarda alındı elimizden, ali cengiz oyunlarıyla.
şike yapan bir kulüp niye hep son dakikalarda şampiyonluğu kaçırsın elinden.
bunun için ki, hiçbir gerçek fenerbahçeli inanmadı buna.
buna inanıp da takım değiştirenler zaten fenerbahçeli değildir.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ölene kadar Fenerbahçe ...
Anlık Fenerbahçeli olanlar zaten bizden değildir . ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
Galatasaray MP 92-86 Fenerbahçe



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final serisi 3. maçında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray Medical Park ile karşılaşan Fenerbahçemiz rakibine 92-86 mağlup oldu. Takımımızın 2-1 önde olduğu final serisinde 4. maç, 19 Nisan Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Karşılaşmayı Asbaşkanlarımızdan Ali Koç ile Cihan Kamer’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerimizden Semih Özsoy, Yasemin Merçil ve Turan Şahin de izledi.

Karşılıklı boş hücumlarla başlayan mücadelede ilk iki dakikayı Galatasaray Medical Park, Diana Taurasi ve Işıl Alben’in sayılarıyla 5-4 önde geçti. İki takımında boyalı alana top indirerek hücum ettiği dakikalarda Nevriye Yılmaz ve Ivana Matovic’in basketleriyle Fenerbahçemiz durumu 11-13’e getirdi. Karşılıklı basketlerle devam eden periyodu Takımımız 21-23 önde tamamladı.

İkinci periyotun ilk dakikası Angel McCoughtry ile Bahar Çağlar’ın karşılıklı sayılarıyla geçildi. Hücum ribaundlarındaki etkinliğini bu dakikalarda arttıran Fenerbahçemiz, Angel McCoughtry’nin turnike basketi sonrasında maçta 41-41 eşitliği yakaladı ve karşılaşmanın ikinci çeyreği bu sonuçla tamamlandı.

Ivana Matovic ile Sylvia Fowles’ın karşılıklı sayılarıyla başlayan üçüncü periyotta Epiphanny Prince’in pasını asiste çeviren Tina Charles, 23.dakikada durumu 47-44’e getirdi. Ivana Matovic ve Pondexter ile sayılar bulan Fenerbahçemiz periyodu 66-60 geride tamamladı.

Cappie Pondexter ile Diana Taurasi’nin karşılıklı sayılarıyla başlayan son 10 dakikalık bölümde Işıl Alben’in üç sayı isabetiyle Sarı Kırmızılılar 33.dakikada farkı 8 sayıya çıkarttı (71-63). Mola alan Fenerbahçemiz, aranın ardından Nevriye Yılmaz’ın asistinde Birsel Vardarlı ile üç sayılık basket buldu. Son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleden Takımımız 92-86 mağlup ayrıldı.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu
HAKEMLER: Ersan Ergüler, Kaan Büyükçil, Yener Yılmaz

GALATASARAY MEDİCAL PARK (92): Epiphanny Prince 11 (1 ribaund- 3 asist), Bahar Çağlar 12 (2 ribaund), Işıl Alben 10 (7 ribaund- 1 asist), Diana Taurasi 34 (4 ribaund- 7 asist), Şaziye İvegin 3, Melisa Can (2 ribaund- 1 asist), Tina Charles 14 (8 ribaund- 2 asist), Sylvia Fowles 8 (5 ribaund- 2 asist
FENERBAHÇE (86): Zane Tamane 10 (2 ribaund), Birsel Vardarlı 10 (7 ribaund- 4 asist), Esmeral Tunçluer (2 asist), Nevriye Yılmaz 11 (8 ribaund- 2 asist), Ivana Matovic 15 (3 ribaund- 1 asist), Cappie Pondexter 16 (8 ribaund- 2 asist), Angel McCoughtry 24 (9 ribaund- 1 asist).

1.PERİYOT: 21-23
2.PERİYOT: 20-18
3.PERİYOT: 25-19
4.PERİYOT: 26-26
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hocam 2-0 ın rahatlığıyla bizim kızlar biraz laubali oynadılar ...
Ciddiye aldıklarında çok rahat kazanacağımız bir karşılaşma . Bu sene lig de her iki maçta da ( içeri de dışarıda ) cimboma 15-20 sayı fark atmıştık biliyorsunuz ki ...
Seriyi 3-1 alırız diyordum . Muhtemelen de öyle olacak ...:)
 


Üst Alt