Maxi Fenerliler Buraya..( Tüm Fenerbahçelilerin Buluşma Odası )..

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sonuna kadar FENERBAHÇE ...

Heroata

Heroata

Üye
Beni de katarmısınız

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
"Yöneticiyken bile bu kadar gelmiyordu"

Ali Koç'un yeni yönetim kurulunda resmen yer almamasına rağmen Sarı-Lacivert renkler için harcadığı mesai takdir topluyor. Camia, Koç'un şu günlerde kulüp için eskisinden daha çok çabaladığı görüşünde.

Nihat Özdemir’in başkanvekilliği görevinden ayrılacağını açıklaması sonrası, Sarı-Lacivertli camiada herkes yeni yönetim kurulunda Ali Koç’un bu göreve soyunacağını düşünüyordu. Ancak, onun 20 Mayıs’taki kongrede yeni yönetim listesinde olmadığını gören Fenerbahçeliler büyük şok yaşadı. Koç’un, Ülker Sports Arena’da yaptığı konuşma ise salonu dolduranları neredeyse ağlama aşamasına getirmişti. Ancak bu konuşmanın satır arasında yaptığı “İsmen olmasam da cismen, maddi ve manevi olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’ne katkılarım sürecektir” açıklaması yüreklere biraz olun su serpmişti. Ali Koç, bu sözlerini harfiyen uygulamaya koyuldu. Hatta, yönetimden resmen ayrılmasının ardından, eskisinden çok daha fazla Sarı-Lacivertli kulüp için mesai harcamaya başladı. Amatör branşlardan, profesyonel takımlara kadar tüm branşlarla yakından ilgilenen başarılı iş adamının, kulüp binasındaki odasında çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

En az 4 gün kulüpte
Özel işlerinin yanısıra Fenerbahçe’ye ayırdığı zaman, Sarı-Lacivertli camiayı bir taraftan mutlu ederken, diğer taraftan da duygulandırıyor. Kendi holdinglerinde edindiği yönetim tecrübesini, kulüpte de profesyonel bir şekilde sürdüren Ali Koç’un, haftanın 3-4 günü kulüp binasındaki odasına kapandığı ifade ediliyor. Öte yandan Dirk Kuyt transferinin gerçekleşmesi adına, Ali Yıldırım başkanlığındaki transfer komitesine özel uçağını tahsis eden Koç’un, erkek ve bayan voleybol takımlarına Koç Holding bünyesinden iki markayla sponsor olacağı iddiaları da gün geçtikçe kuvvet kazanıyor.
[/URL]

evet arkadaşlar, biraz buraya hareket getirelim diyorum. bu arada geleceğin müstakbel başkanını daha iyi tanıyalım diye bu haberi yayınladım. çünkü bu gidişle ali koç fenerbahçeye başkan olmayı hak ediyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Adamsın be ALİ KOÇ ...

.Hüseyin

Üye
şike yaptılar klübü kirlettiler şimdide vicdan azabından daha çok klübe zaman ayırıyorlar bi nevi vicdan azaplarını bastırmak için

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
şike yaptılar klübü kirlettiler şimdide vicdan azabından daha çok klübe zaman ayırıyorlar bi nevi vicdan azaplarını bastırmak için

seni buraya davet etmedik konferans vermen için. terbiyeli ol, edebinle konuş.
ya da ait olduğun yere git.

asıl şikeyi geçmişte kimlerin yaptığını çok iyi biliyoruz adamım, eski defterleri açtırma bize.

aLp!!

aLp!!

Üye
​Beni de ekler misiniz listeye ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Listeye ekledim değerli arkadaşlarım .
Şeref verdiniz ...

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
fenerbahçemiz kayserisporun solbeki hasan ali kaldırımı transfer etti arkadaşlar. hayırlı uğurlu olsun.

lolaman

lolaman

Üye
Benide yaz bakalım üst taraflara en koyusundan Fenerbahçeliyimdir Her kutlamada formayla camdan bayrak-lisanslı kaşkol falan salladığımı görebilirsiniz formanın arkasında anıl numara 60 yazar :D

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
Benide yaz bakalım üst taraflara en koyusundan Fenerbahçeliyimdir Her kutlamada formayla camdan bayrak-lisanslı kaşkol falan salladığımı görebilirsiniz formanın arkasında anıl numara 60 yazar :D

eyvallah renkdaş, hoşgeldin aramıza...
e madem geldin, aramızdasın... öyleyse buraya da sık sık uğramanı arzu eder bekleriz.
kayıt işini sevgili DiaBLoS halledecektir inşaallah.

AVRUPA ŞAMPİYONU KOÇ; ROBERTO INİGUEZ FENERBAHÇEMİZDE

2011-12 Sezonu ile üst üste 7., toplamda 10. kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Bayan Basketbol Takımımız, başarılı sporculuk ve antrenörlük kariyeriyle basketbol dünyasına adını altın harflerle yazdıran Roberto Iniguez De Heredia ile anlaştı.

Baş antrenör olarak görev aldığı son takım Ros Casares Valencia’ya, 2011-12 sezonunda İspanya Lig Şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonluğu kazandıran başarılı Koç, 2012-13 sezonunda, Pota’nın Kraliçeleri’nin başarısı için çalışacak.

2011-12 şampiyonluğunu Galatasaray ile girdiği final serisinde kazanan Pota’nın Kraliçeleri, bu sezonda da taraftarlarımızın sonsuz desteği sayesinde, her maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Roberto Iniguez De Heredia’ya, renklerimiz altında başarılar dileriz...

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
Pianigiani de F.Bahçe'de

F.Bahçe Ülker, Siena'nın çalıştırıcısı
ile imza aşamasına geldi. Pianigiani, Siena'da 6 şampiyonluk, 5 kez İtalya Süper Kupası, 4 kez İtalya Kupası'nı kaldırdı, 2 kez de Euroleague'de Final-Four oynadı. İtalyan koçun yardımcılığını Pesaro'daki görevinden istifa eden Luca Delmonte yapacak.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
heey maxifenerliler, uyanın kış uykusundan yav, nerdesiniz, nerelerdesiniz?

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
benide eklermisin?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Her iki arkadaşımızı da listeye ekledim . Hoşgeldiniz arkadaşlar ...:)

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
Fenerbahçe GRUNDIG’in yeni hocası Bagnoli

Fenerbahçe Grundig, İtalya’da bir çok takımı şampiyon yapan ünlü hoca Daniele Bagnoli ve yardımcısı Fabio Soli ile anlaştı.

Voleybol Şubemizin yöneticisi Hakan Dinçay’la birlikte kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza atan Bagnoli, "Yeni başarıları birlikte yaşayacağız. Fenerbahçe Grundig son yıllarda Avrupa’da adından sıkça söz edilen bir takım. Yeni şampiyonluklara katkıda bulunacağım için şimdiden heyecanlanıyorum" dedi.

Voleybol Şubesinden Sorumlu Yöneticimiz Hakan Dinçay da "Bagnoli ile gerek Fenerbahçe Grundig’e gerekse Türk Voleyboluna kazandırılacak çok şey var. Önümüzdeki sezon hepimiz çok güzel yünler yaşayacağız" dedi.

Son olarak İtalya’da Casa Modena’yı çalıştıran Fenerbahçe Grundig’in yeni antrenörü Daniele Bagnoli’nin kariyeri başarılarla dolu.

59 Yaşındaki tecrübeli antrenör, birçok İtalya kulübünün yanı sıra bir dönem Rusya Milli Takımı’nın da başında yer aldı.

25 Ekim 1953 Mantova doğumlu olan Bagnoli, kariyerine De Caravel Mantova takımında başladı. Uzun süre bu bölgenin takımlarını çalıştıran başarılı teknik adam, 2001-2002 sezonunda Sisley Trevisoya geçti ve tam 6 sezon üst üste bu takımla çalıştı. Ardından Rusya Milli Takımını çalıştıran Bagnoli, son 2 sezondur Casa Modena’nın başında görev yapıyordu.

Bagnoli, 2009’da Berlin’de yapılan Dünya Ligi’nde Rus Milli Takımıyla bronz madalyaya ulaştı. İtalya Liginde uzun süre görev alan tecrübeli teknik adam, Modena takımıyla 2, Treviso takımıyla 6 olmak üzere toplam 8 şampiyonluk yaşadı.

İtalya Kupasını 7 kez, Süper kupayı 5 kez, Treviso ve Modena ile şampiyonlar ligini 5 kez kazanma başarısı gösteren Bagnoli’nin kariyerinde 2 kez de CEV kupası var.

İtalyan Koç Bagneli ve ve yardımcısı Fabio Soli, bundan böyle Fenerbahçe Grundig’in başarısı için mesai harcayacak.

u_cosar

u_cosar

Üye
benide yazın benide :d:

Üst Alt