Pc_CaNaVaRi Üye 5230 orjinal fw fakat 2 gun once hackledım unsigned uyulamaları kurmak ıcın bu bısey değiştirir mi onu bılmıyorum ama suan MaxRam değerleri 61-62 arası değişiyor :
5230 orjinal fw fakat 2 gun once hackledım unsigned uyulamaları kurmak ıcın bu bısey değiştirir mi onu bılmıyorum ama suan MaxRam değerleri 61-62 arası değişiyor :
By_Casparov Üye phasan' Alıntı: benım ram degerım telı yenı aldım ram 124 bosta 107 Genişletmek için tıkla ... model ne
phasan' Alıntı: benım ram degerım telı yenı aldım ram 124 bosta 107 Genişletmek için tıkla ... model ne
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Nokia 5230 C6v41 portunda yaptığım optimizeler sonucu 68 MB ram gördüm.
Round-Saturn Üye valla ben normal kullanımda 76 mb gördüm açılışta değildi 68 mb nin altına inmiyodu resim koymuştum 3. sayfada vardı ama site kaldırmış
valla ben normal kullanımda 76 mb gördüm açılışta değildi 68 mb nin altına inmiyodu resim koymuştum 3. sayfada vardı ama site kaldırmış
JkRooN Üye Round-Saturn' Alıntı: valla ben normal kullanımda 76 mb gördüm açılışta değildi 68 mb nin altına inmiyodu resim koymuştum 3. sayfada vardı ama site kaldırmış Genişletmek için tıkla ... gio da mı 76?
Round-Saturn' Alıntı: valla ben normal kullanımda 76 mb gördüm açılışta değildi 68 mb nin altına inmiyodu resim koymuştum 3. sayfada vardı ama site kaldırmış Genişletmek için tıkla ... gio da mı 76?
LeaD3R Üye ben c5-03te açılışta 54 mb normalde maximum 51 mb gördüm kendi editlediğim cfw ile cfwyi geliştirebilsem 60 geçer ama
ben c5-03te açılışta 54 mb normalde maximum 51 mb gördüm kendi editlediğim cfw ile cfwyi geliştirebilsem 60 geçer ama
JkRooN Üye mertbjk41' Alıntı: bende 64mb. çıkıyo. ramblow kullanıyorum iyimidir acaba?? Genişletmek için tıkla ... 5800 da mı 68? cfw mi var?
mertbjk41' Alıntı: bende 64mb. çıkıyo. ramblow kullanıyorum iyimidir acaba?? Genişletmek için tıkla ... 5800 da mı 68? cfw mi var?
Silinen Üye 524728 Kapalı Hesap JkRooN' Alıntı: 5800 da mı 68? cfw mi var? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sen gözlükleri 1 numara fazla aldın herhalde.. orda 64mb yazmış mertbjk41 adlı arkadaşım..
JkRooN' Alıntı: 5800 da mı 68? cfw mi var? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sen gözlükleri 1 numara fazla aldın herhalde.. orda 64mb yazmış mertbjk41 adlı arkadaşım..
JkRooN Üye SéRD@R ~' Alıntı: Arkadaşım sen gözlükleri 1 numara fazla aldın herhalde.. orda 64mb yazmış mertbjk41 adlı arkadaşım.. Genişletmek için tıkla ... hayır yanlış görmedim yanlış yazdım 64 çok çalışan herşeyi kapatınca bile 62 oluyor arada 3 e çıkıyor ama hiç 64 ü görmek nasip olmadı
SéRD@R ~' Alıntı: Arkadaşım sen gözlükleri 1 numara fazla aldın herhalde.. orda 64mb yazmış mertbjk41 adlı arkadaşım.. Genişletmek için tıkla ... hayır yanlış görmedim yanlış yazdım 64 çok çalışan herşeyi kapatınca bile 62 oluyor arada 3 e çıkıyor ama hiç 64 ü görmek nasip olmadı
Silinen Üye 524728 Kapalı Hesap JkRooN' Alıntı: hayır yanlış görmedim yanlış yazdım 64 çok çalışan herşeyi kapatınca bile 62 oluyor arada 3 e çıkıyor ama hiç 64 ü görmek nasip olmadı Genişletmek için tıkla ... Ben 5230 da görüyorum o kadar ram i ama 5800'ı bilmiyorum
JkRooN' Alıntı: hayır yanlış görmedim yanlış yazdım 64 çok çalışan herşeyi kapatınca bile 62 oluyor arada 3 e çıkıyor ama hiç 64 ü görmek nasip olmadı Genişletmek için tıkla ... Ben 5230 da görüyorum o kadar ram i ama 5800'ı bilmiyorum