By_GaBLiN Üye estorak' Alıntı: ​nerden bakıyoruz gençler ? Genişletmek için tıkla ... RamBlow İle Bakabilirsin ----------Eklendi @ 00:41:18 ---------- Yazıldı @ 00:40:50 ---------- Vayy Bi KırşehirLi Daha Çıktı Çoğalıyor Muyuz Ne
estorak' Alıntı: ​nerden bakıyoruz gençler ? Genişletmek için tıkla ... RamBlow İle Bakabilirsin ----------Eklendi @ 00:41:18 ---------- Yazıldı @ 00:40:50 ---------- Vayy Bi KırşehirLi Daha Çıktı Çoğalıyor Muyuz Ne
estorak Üye Teşekkürler baktım da bugün 46,68 MB oldu en fazla (C5-03) ... Bu arada kardeşim ben senden önce üye olmuşum da faal değildim pek
Teşekkürler baktım da bugün 46,68 MB oldu en fazla (C5-03) ... Bu arada kardeşim ben senden önce üye olmuşum da faal değildim pek
By_GaBLiN Üye estorak' Alıntı: Teşekkürler baktım da bugün 46,68 MB oldu en fazla (C5-03) ... Bu arada kardeşim ben senden önce üye olmuşum da faal değildim pek Genişletmek için tıkla ... Ev Ekranını Temel Yaparsan 1,2 Mb Daha Artar
estorak' Alıntı: Teşekkürler baktım da bugün 46,68 MB oldu en fazla (C5-03) ... Bu arada kardeşim ben senden önce üye olmuşum da faal değildim pek Genişletmek için tıkla ... Ev Ekranını Temel Yaparsan 1,2 Mb Daha Artar
estorak Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ev Ekranını Temel Yaparsan 1,2 Mb Daha Artar Genişletmek için tıkla ... ​Saolasın
By_GaBLiN' Alıntı: Ev Ekranını Temel Yaparsan 1,2 Mb Daha Artar Genişletmek için tıkla ... ​Saolasın
By_GaBLiN Üye general-84' Alıntı: 5800 da max 19 MB X-plore'da gördüğüm Genişletmek için tıkla ... 19 Mu
joker.lg Üye Ben n97 mini kullanıyorum max 65mb hiç birşey açık değilken açılınca 54mb oluyor orjinal yazılım
By_Casparov Üye joker.lg' Alıntı: Ben n97 mini kullanıyorum max 65mb hiç birşey açık değilken açılınca 54mb oluyor orjinal yazılım Genişletmek için tıkla ... orta halli... Yeni kurduğum cfw ile 69 mb gördüm.. Stabil olarakda 55-58 arası..
joker.lg' Alıntı: Ben n97 mini kullanıyorum max 65mb hiç birşey açık değilken açılınca 54mb oluyor orjinal yazılım Genişletmek için tıkla ... orta halli... Yeni kurduğum cfw ile 69 mb gördüm.. Stabil olarakda 55-58 arası..
joker.lg Üye satranç' Alıntı: orta halli... Yeni kurduğum cfw ile 69 mb gördüm.. Stabil olarakda 55-58 arası.. Genişletmek için tıkla ... az değil mi cfw ile 55?
satranç' Alıntı: orta halli... Yeni kurduğum cfw ile 69 mb gördüm.. Stabil olarakda 55-58 arası.. Genişletmek için tıkla ... az değil mi cfw ile 55?
devil1903 Üye c5-03 kill me ile gereksizleri sonlandırıp ramblow temizliği yaptığımda maks. 53mb, format attığımda 60mb, telefonu açıp kapadığımda 40ın altında, gerçi hep 40mb'larda geziyor.
c5-03 kill me ile gereksizleri sonlandırıp ramblow temizliği yaptığımda maks. 53mb, format attığımda 60mb, telefonu açıp kapadığımda 40ın altında, gerçi hep 40mb'larda geziyor.
dream1907 Üye format attığımda ramblow ile baktığımda 72 mb 5800da orjinal cfw yok. Birkaç uygulama yüklü oyunlar fln ve 70mb var suan genel seyiri bu telefonun kendi tarayıcısıni kullanmayın
format attığımda ramblow ile baktığımda 72 mb 5800da orjinal cfw yok. Birkaç uygulama yüklü oyunlar fln ve 70mb var suan genel seyiri bu telefonun kendi tarayıcısıni kullanmayın
phasan Üye arkadaşlar ben yenı n97 aldım ram degerıne nasıl bakacam kuzenım olsa ı bılıyordu uzun zamandan berı n97 kullanıyordu amam öldü
arkadaşlar ben yenı n97 aldım ram degerıne nasıl bakacam kuzenım olsa ı bılıyordu uzun zamandan berı n97 kullanıyordu amam öldü