Max Payne 1'i Oynayamıyorum Oyundan Atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Max Payne 1'i Oynayamıyorum Oyundan Atıyor
Oyuna giriyorum ilk çizgi roman anlatımı geçiyorum oyun dolarken bir anda max payne çalışmayı durdurdu yazı sonra programı kapat yazısı geliyo ve oyun kapanıyo yardım edin lütfen :( bu arada bilgisayarım windows 7 home premium 64 bit

abandonware

abandonware

Üye
tahmin ediyorum ki bilgisayarın windows xp dir. max payne xp sp1 den sonrası için uyumsuz yada tam çalışmıyor. en iyisi sende ben gibi pcye win 98 kur ve öle oyna. ben benim eski ibm pcye hep öle yapardım.

edit: telefonun android veya iphone ise telefona indir öle oyna

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bilgisisayarm windows 7 :D üstte yazıyo hatta :) yok nostalji yaşamakiçin yükledim çok önemli değil zaten daha önce bitirmiştim :) max payne 2 oynarım belki :)

abandonware

abandonware

Üye
teflonda müthiş oliy

- - - Eklendi - - -

bilgisisayarm windows 7 :D üstte yazıyo hatta :) yok nostalji yaşamakiçin yükledim çok önemli değil zaten daha önce bitirmiştim :) max payne 2 oynarım belki :)

yahu bitirmek ne demek ben max payne 1 i 12 kere 2 yi 18 kere bitirdim (abartmıyom - bir ara manyağıydım) sonra baydı :zzz: fakat hala daha arada bi' oynuyom nedense :)

- - - Eklendi - - -

brotherhood u 3 kere mw2 yi en az 15 kere (onu saymadım) bitirdim ve spec ops da echo ya kadar açmıştım. nedense oda baydı :zzz: fakat hepside güzel oyunlardı düşündükçe o günleri özlüyorum :bye: hatta o kadar manyağıydımki telefonumda müzik olarak hep onların soundtracklarını dinlerdim (haladaha dinliyorum) insan öle oyunları unutamıyo :blush:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
maşşallah ben bir kere bitirdi mi pek oynamam max payne 3'ü bitirince boşta kaldım hadi max payne 1'i bir daha bitireyim dedim olmadı neyse şimdi gta vice cityyi bitircem :D

abandonware

abandonware

Üye
maşşallah ben bir kere bitirdi mi pek oynamam max payne 3'ü bitirince boşta kaldım hadi max payne 1'i bir daha bitireyim dedim olmadı neyse şimdi gta vice cityyi bitircem :D

boşver max Payne 3 u iyi değil. ama vvice iyi gider :)

Üst Alt