Öneri Max. 900 TL Telefon önerisi olan!

Sponsorlu Bağlantılar

AktivasyoneL

Üye
hayırlı olsun dostum bekliyorum haberlerini. Bende almayı düşünüyorum.

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Gm discovery air veyahut g2 olabilir g2 her ne kadar eski bir cihaz olsada seni idare eder zaten idarelik alcakmışsın

elmacıadam

elmacıadam

Üye
p70 aldıysan doğru tercih[emoji6]

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:
elmacıadam

elmacıadam

Üye
Telefon fena degil ancak arayuzu biraz farkli ona da zamanla alisirim..tek sıkıntı ekrana cok yakinlasirsan pikselleri sayacak gibi oluyosun..bir de bu cihazda gelistirici secenekleri görünmüyor ne yapabilirim ?
Ayarlar -> Telefon hakkında -> Yapım numarası
7 kere tıklayacaksın, geliştirici seçenekleri ayarlarda gözükür.

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:

flunight

Üye
Ips ekran sarjida cok emer o. bosuna 4000lik batarya yapmamislar :oha2:

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:
elmacıadam

elmacıadam

Üye
Şimdiye kadar çok telefon kullandım ama batarya konusunda bu cihazın üstüne tanımam diyebilirim.Daha ilk günü olduğu halde böyleyse bikaç haftaya kadar batarya açılınca nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.Bu yönü çok işime yarayacak
Arkadaşlar bu cihazda oyun yada uygulamaları sd karta taşı butonu görünmüyor.Nasıl taşıyabilirim cihaza root atmadan?
SD karta çoğu uygulama taşınmıyor, android 6 güncellemesi aldığında sorunsuz taşıyabilirsin.

Lenovo tarafından yapılan açıklamaya göre Android 6.0 Marshmallowgüncellemesini alacak modeller ise şu şekilde:

- Lenovo K3 Note
- Lenovo VIBE P1
- Lenovo VIBE S1
- Lenovo A7000-a
- Lenovo A7000 Plus

üzgünüm telefonun listede yok

Son düzenleme:
emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:

AktivasyoneL

Üye
bir uygulama vardî onu kurmalısin

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: elmacıadam

AktivasyoneL

Üye
tavsiye ediyor musun alayım mi. Bi de kutu içeriği nasıl neler verdiler.

flunight

Üye
K
Şimdiye kadar çok telefon kullandım ama batarya konusunda bu cihazın üstüne tanımam diyebilirim.Daha ilk günü olduğu halde böyleyse bikaç haftaya kadar batarya açılınca nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.Bu yönü çok işime yarayacak
Arkadaşlar bu cihazda oyun yada uygulamaları sd karta taşı butonu görünmüyor.Nasıl taşıyabilirim cihaza root atmadan?

Kardesim bataryada oyle lafla olmuyo o isler.aletin yakisina bakacaksin.sok antutuya gor bakalim neymis ne degilmis.benim puanim 10.692 ve zirvede su an:thumbup:

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: elmacıadam

Üst Alt