Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriMax. 900 TL Telefon önerisi olan!
Sponsorlu Bağlantılar
AktivasyoneL
Üye
hayırlı olsun dostum bekliyorum haberlerini. Bende almayı düşünüyorum.
cccyasinreyiz
Üye
Gm discovery air veyahut g2 olabilir g2 her ne kadar eski bir cihaz olsada seni idare eder zaten idarelik alcakmışsın
Telefon fena degil ancak arayuzu biraz farkli ona da zamanla alisirim..tek sıkıntı ekrana cok yakinlasirsan pikselleri sayacak gibi oluyosun..bir de bu cihazda gelistirici secenekleri görünmüyor ne yapabilirim ?
Şimdiye kadar çok telefon kullandım ama batarya konusunda bu cihazın üstüne tanımam diyebilirim.Daha ilk günü olduğu halde böyleyse bikaç haftaya kadar batarya açılınca nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.Bu yönü çok işime yarayacak
Arkadaşlar bu cihazda oyun yada uygulamaları sd karta taşı butonu görünmüyor.Nasıl taşıyabilirim cihaza root atmadan?
Şimdiye kadar çok telefon kullandım ama batarya konusunda bu cihazın üstüne tanımam diyebilirim.Daha ilk günü olduğu halde böyleyse bikaç haftaya kadar batarya açılınca nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.Bu yönü çok işime yarayacak
Arkadaşlar bu cihazda oyun yada uygulamaları sd karta taşı butonu görünmüyor.Nasıl taşıyabilirim cihaza root atmadan?
Kardesim bataryada oyle lafla olmuyo o isler.aletin yakisina bakacaksin.sok antutuya gor bakalim neymis ne degilmis.benim puanim 10.692 ve zirvede su an