emreexxl
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar bi sürelik idare etmek için telefon alıcam.Maksimum 900 tl'ye f/p telefon önerisi yapar mısınız ? Genelde internet ve oyun için kullanıcam.Fikirlerinizi bekliyorum...
Asus Zenfone 6 ile Zenfone 2 Laser arasında oyun performansı bakımından ne gibi farklılıklar var ?
güzel telefona benziyorda bozulursa parçası bulunucakmı ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel telefona benziyorda bozulursa parçası bulunucakmı ?
zaten ben sırf bu yüzden nexus almıyorum
şaka bi yana parçası bulunmayan telefonları almayın siz bozmasanız bile bişe olur düşer müşer sonra elinizde kalmasın garanti de aynı şekilde cihazda bi fabrika hatası varsa geri gönderme vs uğraşmayın türkiyede olmayan telefonların dez avantajları var işde
şakaydı yavnexus candırkullanmayan bilmez nexus ları
edit : nexus 4 ve 5 kullandım her türlü parça aksesuar rahat rahat temin ediliyor
Türkiye'ye gelmeyecek.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türkiye'ye gelmeyecek.
General Mobile'a hiç bulaşmak istemiyorum. Zenfone 6 - Zenfone 2 Laser - Lg G4 Stylus arasında kaldım..Oyun performansı bakımından hangisi daha iyi olur ?
sony z1 lg g2Arkadaşlar bi sürelik idare etmek için telefon alıcam.Maksimum 900 tl'ye f/p telefon önerisi yapar mısınız ? Genelde internet ve oyun için kullanıcam.Fikirlerinizi bekliyorum...
Asus Zenfone 6 ile Zenfone 2 Laser arasında oyun performansı bakımından ne gibi farklılıklar var ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?