Max. 750 TL'ye Akıllı Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
    Konu Sahibi
Max. 750 TL'ye Akıllı Telefon Önerisi
Beyler yardım edin bi el atın çok kararsız kaldım o kadar çok marka ve model var ki... 3 Ay tatilde yeni bi telefon edinmek istiyorum ama hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. Öncelikle telefonun her özelliğini kullanıcam. Internet, mesaj, oyun, kamera, film, mail vs vs... Bataryası çok gitsin, donma kasma vb. problemler çıkarmasın, beni yarı yolda bırakmasın, hızlı, şık, dayanıklı, uzun ömürlü vesayre vesayre... Ace 2, Lumia 620, S3 Mini, Xperia U arasında kaldım. WP'ye alışabilir miyim bilmiyorum. Bu yüzden Lumia 620 benim için son seçenek olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Nasıl bi seçim yapmalıyım? Başka önerdiğiniz bir telefon var mı? En az çift çekirdekli 800 Mhz olması şart... Ace 2 tam bana göre gibi görünüyor. Biraz Blackberrylere de hevesleniyorum ama çabucak sıkılırım gibime geliyor. Şimdi Ace 2 mi alayım, yoksa biraz ucuzlayınca S3 Mini mi? Diğerleri işimi görür mü? Sorular sorular... Önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Az kalsın unutuyordum. İlla WP veya Android olmasına gerek yok. Alternatif seçeneklerim Nokia 603, Asha 303 ve Asha 311...

cimbom04

cimbom04

Üye
s3 mini

MrExpert

MrExpert

Üye
2.el S2 al.

Legendary.

Legendary.

Üye
Ace 2 ya da atrix bakabilirsin :) Ben Ace 2 almayı düşünüyorum yazın.

Legendary.

Legendary.

Üye
Atrixten vaz geçtim Ace 2 alıcam :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Ace 2 ;)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Neden sola ve go yada bakmıyorsun?

pureorhybrid

Üye
optimus l7 yede bakmanı öneririm..

Berk E.

Üye
S3 Mini alabilirsen al. İkinci ele sicak bakiyorsan S2 :)

Kerim.

Kerim.

Üye
s3mini

fk555897

fk555897

Üye
Galaxy S Advance

chatluck07

Üye
Xperia ların sar değeri çok yüksek olduğu için önermem. S3 mini öneririm.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler... 2. el telefonlara sıcak bakmıyorum kimin ne halt yediği belli olmaz. Evet Xperiaların çoğu SAR değeri konusunda uçmuş durumda. Ace 2 veya S3 Mini düşünüyorum ama Lumia 620'de aklım kalıyor :D. Bu arada oyun oynarım dediysem Temple Run, Angry Birds, Fruit Ninja gibi oyunlar değil. Dead Trigger, GTA III, Asphalt 7 gibi oyunları kasdettim. Ace 2 bunlar gibi oyunları problemsiz oynatır mı? Ve internet performansı nasıl? S3 Mini ile aralarında fazla fark yoksa Ace 2 alırım paramın birazı cebimde kalır. Öneriler?

Legendary.

Legendary.

Üye
İnternetten Ace2 N.O.V.A 3, Shadow gun vs. Oyun performansına baktım takılma vs yoktu :bimm Bak istersen youtubeden.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 çok şık bir cihaz. Tereddütsüz aldım.15 günlük bir cihaz, 510 liraya denk geldi. Yabancılık çekmedim elim hemen alıştı.
Şansınız varsa bir teknoloji marketinde deneyiniz

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Ace2 N.O.V.A 3, Shadow gun vs. Oyun performansına baktım takılma vs yoktu :bimm Bak istersen youtubeden.

Evet demin ben de baktım herhangi bi problem yoktu.

Lumia 620 çok şık bir cihaz. Tereddütsüz aldım.15 günlük bir cihaz, 510 liraya denk geldi. Yabancılık çekmedim elim hemen alıştı.
Şansınız varsa bir teknoloji marketinde deneyiniz

En kısa zamanda ikisini de deneyeceğim. Ace 2 mi, Lumia 620 mi? Hemen kiyas.la dan bi karşılaştırayım.

- - - Eklendi - - -

Aklıma 2 soru takıldı.

1. si; Ace 2'de kullanıcıya ayrılan bellek ne kadar? Çünkü bol bol oyun & uygulama yüklemek istiyorum.

2. si; Lumia 620'de oyun & uygulama bulma konusunda sıkıntı çeker miyim?

Ve unutmuşum şunu da sorayım; Ace 2'de Adobe Flash desteği var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oyun ve uygulama konusunda wp8 biraz sabır işidir. Yeni bir sistem olduğu için biraz gecikmeli çıkıyor. Ama pişmanlık duymadım Lumia aldığıma. Çok güzel ve klavyeye aşık oldum resmen. Hemen cümleleri tamamlıyor.

Ace 2 de root ile Flash Player yüklersin ama sonu symbiandaki Flash lite gibi olacak. Adobe firması mobil sektörden çekildi.
Ace 2 dahili bellek 4 gb , lumia 620 8 gb.
Ace 2 ram 768 mb. Lumia 620 512mb. Android işletim sistemi ram tüketim konusunda canavar :)
Siz iki telefonu da deneyin hangisi hoşuna giderse alınız.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ve uygulama konusunda wp8 biraz sabır işidir. Yeni bir sistem olduğu için biraz gecikmeli çıkıyor. Ama pişmanlık duymadım Lumia aldığıma. Çok güzel ve klavyeye aşık oldum resmen. Hemen cümleleri tamamlıyor.

Ace 2 de root ile Flash Player yüklersin ama sonu symbiandaki Flash lite gibi olacak. Adobe firması mobil sektörden çekildi.
Ace 2 dahili bellek 4 gb , lumia 620 8 gb.
Ace 2 ram 768 mb. Lumia 620 512mb. Android işletim sistemi ram tüketim konusunda canavar :)
Siz iki telefonu da deneyin hangisi hoşuna giderse alınız.

Aklıma girdiniz. Şimdi de Lumia 620'yi daha çok istiyorum :). Bi sitede Ace 2'de belleğin 4 GB, ama kullanıcıya kalan belleğin 1,4 GB olduğunu okumuştum. Şuanki telefonum gibi hafıza sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Lumia 620'de karar kıldım gibi görünüyor. En kısa zamanda yakından incelemem gerekiyor. Teşekkür ederim.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
biraz daha bekle s4 mini çıkarsa s3 mini çok ucuzlar birde ace 2 de güzeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...