GuiTaRisT111
Üye
Max. 750 TL'ye Akıllı Telefon Önerisi
Beyler yardım edin bi el atın çok kararsız kaldım o kadar çok marka ve model var ki... 3 Ay tatilde yeni bi telefon edinmek istiyorum ama hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. Öncelikle telefonun her özelliğini kullanıcam. Internet, mesaj, oyun, kamera, film, mail vs vs... Bataryası çok gitsin, donma kasma vb. problemler çıkarmasın, beni yarı yolda bırakmasın, hızlı, şık, dayanıklı, uzun ömürlü vesayre vesayre... Ace 2, Lumia 620, S3 Mini, Xperia U arasında kaldım. WP'ye alışabilir miyim bilmiyorum. Bu yüzden Lumia 620 benim için son seçenek olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Nasıl bi seçim yapmalıyım? Başka önerdiğiniz bir telefon var mı? En az çift çekirdekli 800 Mhz olması şart... Ace 2 tam bana göre gibi görünüyor. Biraz Blackberrylere de hevesleniyorum ama çabucak sıkılırım gibime geliyor. Şimdi Ace 2 mi alayım, yoksa biraz ucuzlayınca S3 Mini mi? Diğerleri işimi görür mü? Sorular sorular... Önerilerinizi bekliyorum.
Edit: Az kalsın unutuyordum. İlla WP veya Android olmasına gerek yok. Alternatif seçeneklerim Nokia 603, Asha 303 ve Asha 311...
Edit: Az kalsın unutuyordum. İlla WP veya Android olmasına gerek yok. Alternatif seçeneklerim Nokia 603, Asha 303 ve Asha 311...
Ben Ace 2 almayı düşünüyorum yazın.