Kerim. Üye Buğra' Alıntı: sandisk class 10 16gb Genişletmek için tıkla ... Bende class4 var ama class10 almam lazim.class4 pek iyi degil ondan sordum
Buğra' Alıntı: sandisk class 10 16gb Genişletmek için tıkla ... Bende class4 var ama class10 almam lazim.class4 pek iyi degil ondan sordum
Buğra Admin Kerim.' Alıntı: Bende class4 var ama class10 almam lazim.class4 pek iyi degil ondan sordum Genişletmek için tıkla ... böyle bir telefon almışken kartta hızlı olmalı bence
Kerim.' Alıntı: Bende class4 var ama class10 almam lazim.class4 pek iyi degil ondan sordum Genişletmek için tıkla ... böyle bir telefon almışken kartta hızlı olmalı bence
Kerim. Üye Buğra' Alıntı: böyle bir telefon almışken kartta hızlı olmalı bence Genişletmek için tıkla ... Bakalim su anlik yetiyor ama mc4 falan kurmadim kurunca kasacagina eminim.2 senelik class4 16gb sandisk kartim
Buğra' Alıntı: böyle bir telefon almışken kartta hızlı olmalı bence Genişletmek için tıkla ... Bakalim su anlik yetiyor ama mc4 falan kurmadim kurunca kasacagina eminim.2 senelik class4 16gb sandisk kartim