Telefon Tavsiyesi Max 700 TL tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

edgaras1905

Üye
    Konu Sahibi
Max 700 TL tavsiyeler
Öncelikle diğer arkadaşların açtığı konuları inceledim büyük bölümünde zenfone 5 önerilmiş.

Alışveriş sitelerinde telefonlara bakarken hep gözüme Victor u2 çarpıyor aslında kullananlar donanım olarak övüyorlar ama şarj ve yazılımsal sorunlardan dolayı biraz uzak durmak istiyorum. Bütçe sınırlı olduğundan kararsız kaldım.
Benim içim telefon özellikleri

İnternet'e girmek için genelde wifi kullanıyorum, 3G çok sık değil hatta kullanmıyorum bile diyebilirim.
Telefonda oyunda oynarım fifa ve bir kaç oyun aşırı değil normal şekilde :D
Birde kamera iyi olması lazım genelde kapalı ortamda olduğum için ona göre birşey lazım.

Genelde diğer konularda önerildiği için Zenfone 5 adaylardan biri :D Birde üst yazdığım gibi Victor u2 var.
Bu iki telefon dışımda sizinde önerebileceğiniz telefon varsa yazarsanız sevinirim.

Zenfone 5 ile merak ettiğim bir kaç konu var.
Kulaklıksız radyo çalışırmı Discovery'de vardı yanılmıyorsam.
Şarj konusu çok konuşuluyor Discovery ile karşılaştırınca ikisi arasında hangisi daha iyi batarya konusunda.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim şu an alabileceğin en iyi telefonlardan biridir zen5 hiçbir sıkıntı çekmezsin. Kulaksız olmadan çalışmıyor diye biliyorum. Batarya konusunda eşit diyebiliriz ama çift hat kullanırsan discovery daha iyi olur muhtemelen. Victor u2 yi hiç önermem çünkü bir telefon sadece özellikleri ile var olmaz servisi ve garantisi ile de vardır. Ona göre bir tercih yap. Benim tercihim zen5 den yana güzel kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Markası bi nevi önemli. Çünkü kalitesine göre güncelleme veriyorlar genelde. O yüzden Asus Z5 almanı tavsiye ederim. Çoğu arkadaş da bu telefonu önerecektir diye düşünüyorum.

lazye

lazye

Üye
Z5 tabikide

edgaras1905

Üye
    Konu Sahibi
Genelde yakınımdaki kişilerde General Mobile Discovery olduğundan dolayı Zenfone 5'la karşılaştırınca hangi yönlerde eksik yada artıları var.

ByKatre

ByKatre

Üye
yurt dışı öneririm. Uygun fiyatli bulursun çok daha iyi özelliklerle :)

caps6

caps6

Üye
Genelde yakınımdaki kişilerde General Mobile Discovery olduğundan dolayı Zenfone 5'la karşılaştırınca hangi yönlerde eksik yada artıları var.
ikisinin işlemcisi farklı discovery nin şarjı zenfone 5 e göre fazla gidiyormuş.Discovery den zenfone 5 e geçen arkadaşım öyle demişti.Geri kalan özelliklerde zenfone 5 avantajlı.

Son düzenleme:
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Zenfone kernel de sıkıntı var deep slepp e girmiyor cihaz normaldir

Üst Alt