edgaras1905
Üye
Max 700 TL tavsiyeler
Öncelikle diğer arkadaşların açtığı konuları inceledim büyük bölümünde zenfone 5 önerilmiş.
Alışveriş sitelerinde telefonlara bakarken hep gözüme Victor u2 çarpıyor aslında kullananlar donanım olarak övüyorlar ama şarj ve yazılımsal sorunlardan dolayı biraz uzak durmak istiyorum. Bütçe sınırlı olduğundan kararsız kaldım.
Benim içim telefon özellikleri
İnternet'e girmek için genelde wifi kullanıyorum, 3G çok sık değil hatta kullanmıyorum bile diyebilirim.
Telefonda oyunda oynarım fifa ve bir kaç oyun aşırı değil normal şekilde
Birde kamera iyi olması lazım genelde kapalı ortamda olduğum için ona göre birşey lazım.
Genelde diğer konularda önerildiği için Zenfone 5 adaylardan biri
Birde üst yazdığım gibi Victor u2 var.
Bu iki telefon dışımda sizinde önerebileceğiniz telefon varsa yazarsanız sevinirim.
Zenfone 5 ile merak ettiğim bir kaç konu var.
Kulaklıksız radyo çalışırmı Discovery'de vardı yanılmıyorsam.
Şarj konusu çok konuşuluyor Discovery ile karşılaştırınca ikisi arasında hangisi daha iyi batarya konusunda.
Alışveriş sitelerinde telefonlara bakarken hep gözüme Victor u2 çarpıyor aslında kullananlar donanım olarak övüyorlar ama şarj ve yazılımsal sorunlardan dolayı biraz uzak durmak istiyorum. Bütçe sınırlı olduğundan kararsız kaldım.
Benim içim telefon özellikleri
İnternet'e girmek için genelde wifi kullanıyorum, 3G çok sık değil hatta kullanmıyorum bile diyebilirim.
Telefonda oyunda oynarım fifa ve bir kaç oyun aşırı değil normal şekilde

Birde kamera iyi olması lazım genelde kapalı ortamda olduğum için ona göre birşey lazım.
Genelde diğer konularda önerildiği için Zenfone 5 adaylardan biri
Birde üst yazdığım gibi Victor u2 var.Bu iki telefon dışımda sizinde önerebileceğiniz telefon varsa yazarsanız sevinirim.
Zenfone 5 ile merak ettiğim bir kaç konu var.
Kulaklıksız radyo çalışırmı Discovery'de vardı yanılmıyorsam.
Şarj konusu çok konuşuluyor Discovery ile karşılaştırınca ikisi arasında hangisi daha iyi batarya konusunda.