Max. 700 TL (küsürat olur) Tavsiye Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Max. 700 TL (küsürat olur) Tavsiye Telefon
Arkadaşlar yeni telefon alıcam malesef BB Curve 9320'den memlun değilim.

Alıcağım telefonda internette gezinmez, sosyal ağlarda takılmak, oyun oynamak gibi özellikler arıyorum.Maxsimum 700 küsüratlarda maliyeti olması lazım.

Şuan aklımda S3 mini var.

fingerback5

fingerback5

Üye
General Mobile Discovery:oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Berk E.

Üye
GM Discovery iyi bişeye benziyo düşünebilirsiniz :)

smh60

smh60

Üye
merak ettim şu cihazi herkesin ağzinda önerim s3 mini

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
General Mobile Discovery:oke: 1.2Ghz 4çekirdek cpu,1Gb RAM,PowerWr SGX544mp gpu,Android 4.2 JellyBean,1280*720px 4.7inc Ips ekran,8.0MP kamera,Telpa.garantisi ve 599TL fiyat...Daha ne olsun?

• Beğen
Tepkiler: Dede
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatına göre müthiş özellikleri var.Fakat kullanım amacınız öncelikli olarak nedir ?
Alıcağım telefonda internette gezinmez, sosyal ağlarda takılmak, oyun oynamak gibi özellikler arıyorum.Daha çok bilindik markalar almak istiyorum nedense.

- - - Eklendi - - -

++++ GÜNCEL

fingerback5

fingerback5

Üye
Alıcağım telefonda internette gezinmez, sosyal ağlarda takılmak, oyun oynamak gibi özellikler arıyorum.Daha çok bilindik markalar almak istiyorum nedense.

- - - Eklendi - - -

++++ GÜNCEL

700 Tlye alacağın telefonda oyun açısından fazla şey bekleme.Marka takıntısı sanırım dalga geçme veya istediğin ambiyansı verememeyle ilgili.600 TLye satılıyor GM discovery ve şu an piyasadaki her oyunu son grafik ayarında kasmasız oynatıyor.Tarayıcısı da oldukça hızlı.Telefonu sen kullanacaksın markası bir yere kadar.Samsung olup istediğin oyunu oynayamayınca keşke şunu alsaydım diyeceksin çünkü.

SheFy

SheFy

Üye
700 Tlye alacağın telefonda oyun açısından fazla şey bekleme.Marka takıntısı sanırım dalga geçme veya istediğin ambiyansı verememeyle ilgili.600 TLye satılıyor GM discovery ve şu an piyasadaki her oyunu son grafik ayarında kasmasız oynatıyor.Tarayıcısı da oldukça hızlı.Telefonu sen kullanacaksın markası bir yere kadar.Samsung olup istediğin oyunu oynayamayınca keşke şunu alsaydım diyeceksin çünkü.

+1 :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Doğru söylüyorsun. Biz insanların gözü hep yükseklerde olur. Bu bütçeye alınacak en ideal telefonda Gm Discovery modeli olur. Donanım ve yazılım uygun. Fiyat / performans olarak en yüksek verimi verecektir. Kesinlikle bu telefonu alabilirsiniz. Tek sim kart ile kullanın bence...

achambo

achambo

Üye
bence de gm discovery al tek hatla kullan :oke:

maskedboy

maskedboy

Üye
evet şu an senin bütçene göre en iyi telefon general mobile discovery marka takıntısı diye saçma sapan şeylere takılma bence 8 mp otofokus led flaşlı kamera 30fbs 1080p hd kayıt desteği android 4.2.1 jelly bean 4.7 inç true hd ips+ ekran 1gb ram 4 çekirdekli 1.2 ghz işlemci vs vs daha ne istiyon bu donanıma bu fiyat çok iyi ve 2 yıl telpa garantisi var :oke: ve sadece 600 tl

Buğra

Buğra

Admin
General Mobile Discovery :oke:

Lohengram

Lohengram

Üye
GM Discovery <3

IVI-Elia

Üye
GM Discovery. bunu ilk gördüğümde (daha forumlarda, teknoloji sitelerinde tanıtılmamıştı.Sadece gezerken görmüştüm baya şaşırmıştım baya beğenen var o fiyata daha iyisi yok

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Gm discovery:oke:

cliolar

Üye
Bugun alicam ins. Goruslerimi bildiricem s3 kullaniyorum aradaki farklarida acikca belirticem burada

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bugun alicam ins. Goruslerimi bildiricem s3 kullaniyorum aradaki farklarida acikca belirticem burada

tespitlerini bekliyorum kardeşim :oke: artıları eksileri ele alınınca anlaşılır dimi

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi