arkadasım marka takıntın var yoksa bende x5 onerırdım.bende senın gıbı oldugum ıcın x5 yerıne galaxy gio aldım.hıcte pısman degılım.flash vıdeoları desteklemıyor fakat skyfire ıle hersıteden vıdeo ızlıyebılıyorum.flash olan telefonlar gıbı sayfa uzerınde degıl tam ekran ızlıyebılıyıorum ama hıcbır takılma yavaslama olmadan ızlıyorum skyfire ıle.ace veya gio tavsıyemdır sana.
c601 ı dusunursen su lınkı ıncele
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ada sıkayetvar.com u.herhangı bır elektronık urun alırken sıkayetvar.com dan bır arastırmanı onererım.tabıkı hemen hemen her urunde bozuk cıkar cok normal ama sıkayet sayısı cok ıse kornıklesmısse uzak durmanı onerırım o urunden
Ideos X5'in ekran çözünürlüğü 480 x 800 piksel Ace'in çözünürlüğü 360 x 480 piksel
Ideos X5'in grafik işlemcisi Adreno 205 , Ace'in grafik işlemcisi Adreno 200 (Adreno 205 , Adreno 200'den kat ve kat güçlüdür)
Ideos X5 Orjinal web tarayıcısı, Opera Mobile ile flash desteği sunarken, Ace sadece Skyfire isimli bir web tarayıcısı ile sunabilir
Ideos X5 3.8 inç , Ace 3.5 inç ekran..
Sence alınırmı sen optimus black kullanıon tabi gerçi sende doğru sölüon turkcell çalışıo ben düşünücem bi He ideos la internetten tam ekran olarak film izleyebilirim dimi semih tam ekran izliomuş gio ile bende izlemek istiorum :P
Sence alınırmı sen optimus black kullanıon tabi gerçi sende doğru sölüon turkcell çalışıo ben düşünücem bi He ideos la internetten tam ekran olarak film izleyebilirim dimi semih tam ekran izliomuş gio ile bende izlemek istiorum :P
Bu 2 arkadaş kullanıyor Ideos X5, onlara ulaşıp fikirlerini alabilirsin. Inceleme videolarını falan izledim, gayet başarılı bir smartphone olarak gösteriliyor.
c6 01 al kardeşim kısmetse 1 2 hafta sonra kavuşuyorum çok iyi bi alet önceden huawei alacaktım vazgeçtim şimdi anna falan gelecek diyolar çok iyi olacak alet tek eksik olan şey otofocus
nokia c6-01 derim, en azından parana değsin. neticede tablet yada laptop almıyorsun. cep telefonu bukadar takıntı yapmaya gerek yok, android falan? birde hızlıal'dan alma başını ağrıtırsın. ürünler sorunlu,kargo sorunlu.. yinede karar senin.
lg optimus me al derım ben suan optımus black kullanıyorum ama onu 650 ye bulamazsın.. ME bı oncekı telefonum 350-450 bu fıyatlara bulabılırsın. Ekran kalıtesı ve tasarımı cok guzel telefondu. şarjı baya ıyı gıdıyordu telefonun wifi hızını cok begenıyordum. android 2.2 froyo yuklu o yuzden uygulama ve oyunlardada sıkıntım olmuyordu.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesı bence.. tavsıye ederım