Max 650 Tl TeLeFon Öneriliriniz AciL...! ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Max 650 Tl TeLeFon Öneriliriniz AciL...! ??
Android İşletim Sistemli Olursa daha ii oLur

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Ya Servis Olayı Garanti Fln bilmiorum Bozulur Fln vs vs.

.yaRasa.

Üye
KVK 2 yil garanti.. x5 saglam telefondur...

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Sonucunda Çin Telefon Değilmi ?

.yaRasa.

Üye
Çin olmayan telmi var! samsungun çoğu çin.. huawei telefonda ilk 5 markadandır.. bilinmemesinin sebebi şimdiye hep başka markalar altında sunuldu(t10, t20, vf945, vf845, tcel 3g modem).. almasan çok şey kaçırırsın..

ayrıca huawei babaman şirketi değil gelip burda övüyorum.. yinede sen bilirsin..

olmasa galaxy ace yada 551 bakabilirsin..

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Huawei İdeos X5 flash Desteği sunuyormu yani internete girip film izleyebilirmiyiz ayrıca marka olarak önerebileceğin telefonlar varmı benim telden istediğim internetten online olarak film izleme oyun ve uygulama bunları karşılaması lazım

DPool

Üye
Şu an ürünleri deli gibi satan adidas , nike gibi firmalar ürünlerini nerede üretiyor.Huawei X5.

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Huawei İstemiyorum başka önerebileceğiniz telefon benim telden istediğim internetten online olarak film izleme oyun ve uygulama bunları karşılaması lazım

c6 01 al kardeşim kısmetse 1 2 hafta sonra kavuşuyorum çok iyi bi alet önceden huawei alacaktım vazgeçtim şimdi anna falan gelecek diyolar çok iyi olacak alet tek eksik olan şey otofocus

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 flash desteği sunuyormu yani internete girip film izleyebilirmiyim vs vs.

nonamex

Üye

Flash 10.3 sağlıyor tabi ki. O seviye hiç bir telefonda Ideos X5 gibi flash desteği yok. Android işletim sistemi var zaten 800 mhz + Adreno 205 GPU ile oyunlarda sorun olmaz. (O seviyedeki cihazlar flash desteği sunmayan Adreno 200 gibi zayıf bir GPU Kullanıyor)

----------Eklendi @ 22:30:37 ---------- Yazıldı @ 22:28:52 ----------

c6 01 al kardeşim kısmetse 1 2 hafta sonra kavuşuyorum çok iyi bi alet önceden huawei alacaktım vazgeçtim şimdi anna falan gelecek diyolar çok iyi olacak alet tek eksik olan şey otofocus

Ne yapıyorsun hocam ya, Nokia Türkiye sayfasının tartışmalarına baktım, C6-01 reset atıyor diye bir sürü kişi yazmış. Valla alma sonra pişman olursun demedi deme bak. Bildiğin Symbian telefon, Anna'danda pek bir şey bekleme..

----------Eklendi @ 22:31:51 ---------- Yazıldı @ 22:30:37 ----------

C6-01 flash desteği sunuyormu yani internete girip film izleyebilirmiyim vs vs.

Feci şekilde donup kasılarak sunuyor, video izlerken sürekli tekliyor falan. Flash desteği başarısız..

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
huawei almıcam ondan geçtim marka telefon istiyorum. benim telden istediğim internetten online olarak film izleme oyun ve uygulama bunları karşılaması lazım

nonamex

Üye
huawei almıcam ondan geçtim marka telefon istiyorum. benim telden istediğim internetten online olarak film izleme oyun ve uygulama bunları karşılaması lazım

Huawei marka değil zaten.. Neyse zorla aldıramam herhalde.

Bir C6-01 var, onda dona takıla ite kaka izlersiniz, Symbian telefon olduğu için donma ve reset sorunlarıyla uğraşırsınız.
Samsung Galaxy Ace var, SkyFire ile izleniyormuş. Ne kadar stabil, ne kadar değil bilemeyeceğim. Ekran çözünürlüğü düşük biraz..

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace İyi mi yani başka telefonda oLabilir 650 tl kadar çıkabilirim

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Ya ideos x5 kötü Tel ya trident anycool gibi dilmi ya bozularsa napcaz zırt pırt bozulur deli olurum

61semih

Üye
arkadasım marka takıntın var yoksa bende x5 onerırdım.bende senın gıbı oldugum ıcın x5 yerıne galaxy gio aldım.hıcte pısman degılım.flash vıdeoları desteklemıyor fakat skyfire ıle hersıteden vıdeo ızlıyebılıyorum.flash olan telefonlar gıbı sayfa uzerınde degıl tam ekran ızlıyebılıyıorum ama hıcbır takılma yavaslama olmadan ızlıyorum skyfire ıle.ace veya gio tavsıyemdır sana.

nonamex

Üye
Ya ideos x5 kötü Tel ya trident anycool gibi dilmi ya bozularsa napcaz zırt pırt bozulur deli olurum

Huawei trident gibi bir marka değil ya, başarılı çin şirketlerinden. Bir sürü tanınmış operatörle çalışıyor. Türkiye'de Turkcell T10 ve Turkcell T20 Huawei ürünü. Turkcell herhalde kalitesiz bir markayla çalışarak itibarını riske atmaz. Turkcell T10 ve T20 sahiplerinden pek şikayet görmedim şimdiye kadar.. Ama yinede marka takıntınız varsa ne yazsam boş gelecek. Siz galaxy ace'i inceleyin..
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...