4un6si
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben de kararımı onun bir nebze daha üstünde olan memo pad 8'de kıldım . sizi meego forumlarından tanıyorum ve cidden bu konudaki görüşleriniz kafamdaki tableti belirledi.yorumunuz için teşekkürlerasus memo pad hd 7 me173x var bende en kral oyunları bile oynuyorum şuanda. hd ekran yaklaşık 8 saat pil ömrü vs.. tek eksiği kamerası kötüdonanımı; 4 x 1.2 Ghz Cortex A7, PowerVRSgx544 Gpu, 1 GB Ram, 16 GB Hafıza, 5 Mpx Kamera, 1.3 Mpx Ön Kamera, Dahili GPS, 1280 x 800 (hd) Ekran, 4350 Mah Batarya.
Android 4.2.2
ben de kararımı onun bir nebze daha üstünde olan memo pad 8'de kıldım . sizi meego forumlarından tanıyorum ve cidden bu konudaki görüşleriniz kafamdaki tableti belirledi.yorumunuz için teşekkürler
Kardesim ıphone 5te sorun yasadı hep kuramadı duzgun iskenceye gerek yok25pp kullanıcı adı sorunu yapmıyor mu
Nasıl yapamıyor millet anlamıyorum. 2 tıkla oyun indireceksin atacaksın bitti. Oyundan arıyorsada 1 tıkla düzeltiyorsun. Nesi zor bunun.Kardesim ıphone 5te sorun yasadı hep kuramadı duzgun iskenceye gerek yok
venue modellerinde gyro yok . ha dersen çok mu gerekli değil ama oyunlarda hoş oluyor ya huDell Venue 7 tableti öneririm. 16 gb hafıza, 2 gb ram, Intel Atom işlemcili ve geçenlerde Android 4.4.2 sürümüne güncellendi. Destek olarak sıkıntısı olmayacağı kesin gibi ben de alıcam bu modelden öneriyorum. Piyasa fiyatı şuan için 400 tl 3g'li modeli ise 600 tl. 7 inch ekran az gelirse Dell Venue 8 modeli var o da 8 inch ekranlı ancak fiyatı konusunda pek bir bilgim yok.
alacağım sürüm 1.6x4 çekirdek , 1gb ram , 16 gb . iyisi heralde burica ederim. MemoPad 8'in de birkaç farklı varyantı var. Alacağınız tabletin özelliklerini araştırın öyle alın. mesela memo pad hd7'nin 172v modeli de var, tamamen samsung galaxy tablet gibi "çöp" donanıma sahip.
Doğru diyorlarPp25 i araştır yine zor dersen almazsın. Bende düşünüyorum iPad almayı oyunlar ekran kalitesi falan daha iyi daha zevkli diyolar
Ben denemedim ama rahat 1 gün gidiyor benimki, en son bakıyorum %20-25 falan kalıyorBide arkadaşta var her gün yarım saat bi saat clash of clans dan çıkmadan 1 hafta gider şarjı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?